V březnu se na Seznam.cz lidé zajímali o Českého lva, hokejová semifinále nebo UFO

5. dubna 2012

První čtvrtina roku utekla jako voda a Seznam.cz přichází s dalšími výsledky Skokanů českého internetu. Ty doplní žebříček nejčtenějších článků a nejlepších videí z jednotlivých „seznamáckých“ obsahových serverů.

Víte, co se v březnu všechno událo? Stačí se kouknout do Seznamu skokanů českého internetu do sekce „Praktické dotazy“. Hned zjistíte, že to byl například „Mezinárodní den žen“, „Den učitelů“, nebo „Hodina Země“, díky které na hodinu zhasl i celý Seznam.cz. Léto se blíží, a tak není divu, že mezi slovy s nejvyšším nárůstem hledanosti se v sekci „Ostatní“ objevila například i „Pětifaktorová dieta“ či „Domácí krabičková dieta“.

Ve Skokanech se občas najdou i zajímavé odkazy. V krajích to například byly na jihu Moravy „Kabelky pro psy“, na Vysočině „Rozsochatec“ a v Moravskoslezském kraji „Pejsci z ponožek“.

Novinky.cz
Jednou z nejsledovanějších událostí na serveru Novinky.cz byla kauza Věcí veřejných. Ta se v první pětici nejčtenějších článků umístila hned dvakrát – „Škárka vytáhl u soudu eso, roztřesený Bárta se málem rozplakal“ a „Ty jsi nezničitelná, říká Bárta na nahrávce Kočí“. Ale na nejvíce přehrávané video Véčka nedosáhla – mezi nahrávkami v březnu zvítězila ruská nevěsta, které během obřadu spadla sukně.

Sport.cz
Česká extraliga ledního hokeje jde do finále a to by v tom byl videorozhodčí, aby se o tyto informace nikdo nezajímal. Na prvním místě se na Sport.cz v březnu umístil článek „Hokejisté Brna poslali Spartu na dovolenou, Zlín vyrovnal sérii s Plzní“. O tom, že si s Čechy není v NHL radno zahrávat, se přesvědčil Josh Gorges z kanadského Montrealu a video z bitky mezi ním a Pavlem Kubinou se stalo v dubnu nejsledovanějším sportovním videem.

Super.cz
Nejčtenější článek se na lifestylovém serveru Super.cz týkal smutné události, která se stala v pořadu „Farmář hledá ženu“, kde jedna ze soutěžících spáchala sebevraždu. Videem měsíce se stala ukázka z chystané série „Výměna manželek“.

Stream.cz
Věříte v UFO? Ať už ano či ne, tak tisíce lidí z Phoenixu věří, že UFO viděly. Proto se 13. březen zařadil mezi významné události, které můžete vidět v pořadu „Slavné dny“ moderované Pavlem Zunou. Za zmínku určitě stojí také pořad Romana Vaňka, Peklo na talíři, ve kterém rozebírá složení populárního českého utopence.

Roman Dušek Jakub Šumanský Roman Dušek
Roman & Jakub & Martin

Sdílet na sítích