Seznamáci uběhli dlouhých 42,195 km v bezvadném čase 3:41:22

14. května 2012

Seznam.cz se stal mediálním partnerem celého seriálu závodů RunCzech.com. Naši zaměstnanci tak nemohli chybět ani na závodní trati a zdolali firemní štafetu Pražského mezinárodního maratonu.

Čtyři Seznamáci ze čtyř různých oddělení se v neděli 13. května vystřídali na trati nejdůležitějšího běžeckého závodu sezony Pražského mezinárodního maratonu. První tři zdolali každý 10 km, čtvrtý pokořil zbývající nejdelší část. Z celkem 455 přihlášených týmů doběhli jako 209. s časem 3:41:22. Gratulujeme! S předstihem jsme je odměnili oblečením, aby se ve štafetě poznali, něčím ostřejším na oslavu i vybavením pro jejich další sportovní aktivity. Největší odměnou je pro ně ale určitě skvělé umístění, bezvadný čas a medaile na krku.

Pro závodníky i diváky jsme na Václavském náměstí rozbalili stan Seznam.cz Zone. Tam si mohli na chvíli uvolnit svaly, připojit se na internet, na velkých obrazovkách zkontrolovat aktuální stav počasí nebo se podívat na svoje průběžné výsledky. Seznam.cz Zone nebude chybět ani na dalších běžeckých závodech.

Eva Časarová
Eva

Sdílet na sítích