Seznam.cz Monsteroval

29. května 2012

Téměř před měsícem probíhal virtuální veletrh pracovních příležitostí Monster. Personální oddělení společně s vývojáři společnosti Seznam.cz si zároveň připravilo pro kodéry a webmastery soutěž, která nyní zná svého vítěze.

Soutěžící museli na stránkách vyvojari.seznam.cz odpovědět na 10 záludných otázek, které se zaměřily na oblasti HTML, CSS a Javascript. Podobný kvíz v podobě vstupního testu dostávají uchazeči při výběrovém řízení ve společnosti Seznam.cz na pozici webmastera, takže si všichni soutěžící mohli vyzkoušet „nástrahy“ našeho HR nanečisto. Test kompletně vyplnilo 443 zúčastněných, ale výherce mohl být jen jeden. Nejlépe si se všemi nástrahami poradil student a programátor webových aplikací Michal Kočárek z Prahy. Ten, byl za své znalosti odměněn tabletem iPad 2.

Společnost Seznam.cz se stala mediálním partnerem veletrhu Monster probíhajícího na konci měsíce dubna. Celkem 93 852 návštěvníků mělo možnost vidět 22 vystavovatelů a zároveň se mohli účastnit i chatů s odborníky ze zastoupených firem. Na chatu byl Seznam.cz zastoupen jak odborníky z personálního oddělení, tak i produktovými manažery, vývojáři a obchodníky.


Lucie

Sdílet na sítích