Velikonoce, Davis Cup a finanční služby se staly tématy, o která se lidé na Seznam.cz nejvíce zajímaly

9. května 2012

Měsíc aprílu a Velikonoc je už za námi a Seznam.cz přichází s dalšími výsledky Skokanů českého internetu. Ty doplní žebříček nejčtenějších článků a nejlepších videí z jednotlivých „seznamáckých“ obsahových serverů.

Největší křesťanské svátky se odrazily i ve vyhledavači Seznam.cz. Nejvíce jsme to mohli pozorovat v sekcích „Praktické dotazy“ (například slova: Velikonoční nádivka, Velikonoční přání 2012, Pletení pomlázek atd.) a „Události a kauzy“. A co se stalo dubnovým televizním filmovým trhákem? Stačí se podívat do sekce „TV Pořady, Filmy a Seriály“ v  Seznamu skokanů českého internetu a zjistíte, že na prvním místě se umístil český snímek Habermannův mlýn.

Krajští skokani měli jasného favorita. Tím byly státní maturity. Prakticky v každém kraji najdete minimálně jeden odkaz, který má spojitost se střední školou nebo gymnáziem.

Novinky.cz
Nejčtenějším tématem na serveru Novinky.cz se v dubnu stala „reality show“ členů strany Věci Veřejné. Mezi videi se na prvních příčkách umístila povedená světelná show, která se konala na vysokoškolských kolejích v Brně.

Sport.cz
Na nedávno redesignovaném sportovním serveru Sport.cz uživatelé nejvíce četli články týkající se zápasu Davisova poháru mezi Štěpánkem a srbským reprezentantem Tipsarevičem. Nejsledovanějším videem se překvapivě nestal záběr z Ligy mistrů, ani z play-off zámořského Stanley Cup, ale neopakovatelný kousek 12letého skateboardisty.

Super.cz
Říká se, že muži zrají jako víno. Čím starší tím lepší. Podle společenského serveru Super.cz by toto rčení mohlo platit i o moderátorce Daně Morávkové, která se ukázala v plavkách. První místo ve videích získala zpověď Ivety Bartošové o jejích útěcích.

Stream.cz
Seriál „Filmové maličkosti“ z dílny serveru Stream.cz získává stále větší popularitu. V dubnu největší úspěch u diváků získal díl s názvem „Nejlepší erotický film“. Na třetím místě se umístilo video o dnu, kdy byl objeven virus HIV.

Jakub ŠumanskýRoman DušekJakub Šmíd
Jakub Šumanský, Martin Pecka a Jakub Šmíd

Sdílet na sítích