Zboží.cz a APEK spolupracují na zkvalitňování českých e-shopů

2. května 2012

Portál Zboží.cz zahájil spolupráci s Asociací pro elektronickou komerci (APEK). Ta sdružuje více jak 300 internetových firem a pomáhá vytvářet spravedlivé obchodní prostředí.

Srovnávač Zboží.cz navštíví denně téměř 170 tisíc reálných uživatelů, kteří si zde mohou porovnat cenu u více než 70 milionů nabídek z 24 tisících internetových obchodů. Pro uživatele Zboží.cz přináší toto spojení zásadní změnu především v oblasti bezpečného nakupování. Informace z průzkumů kvality, které APEK pořádá, a data o držitelích některého ze dvou jejich certifikátů, umožní serveru Zboží.cz nabídnout uživatelům při rozhodování i jiná kritéria než pouhou cenu.

Zboží.cz navázalo spolupráci s asociací APEK především proto, aby server Zboží.cz mohl uživatelům přinášet co nejvíce dat o kvalitě e-shopu, ve kterém se chystají nakoupit.

APEK sdružuje na 300 firem, podnikatelů a odborníků v elektronickém obchodu. Udílí internetovým obchodům dva certifikáty – Značka APEK Certifikovaný obchod a Značka APEK Certifikát kvality.

Daniel Blažek
Daniel

Sdílet na sítích