O co se uživatelé Seznam.cz v květnu nejvíce zajímali? Krabice od vína, svůdná Dara Rolins a kávárenská „šmakuláda“ podle Romana Vaňka

11. června 2012

Jak vypadal měsíc zamilovaných na Seznam.cz. To hned zjistíte z výsledku Skokanů českého internetu doplněných o žebříčky nejčtenějších článků a nejlepších videí z jednotlivých „seznamáckých“ obsahových serverů.

Není moc velikým překvapením, že se do Seznamu skokanů českého internetu v měsíci květnu zařadil politik David Rath společně s celou kauzou točící se okolo jeho osoby. Zmínky můžeme zaznamenat v sekcích „Osobnosti“ (David Rath, Kateřina Pancová, Petr Kott) a „Události, kauzy (Zatčení Davida Ratha a spol.)“. V „Praktických dotazech“ jasně vládlo slovní spojení „Den matek 2012“.

Krajští skokani se začínají zabývat lokálními kulturními akcemi, jakými jsou například Mezinárodní filmový festival pro děti a mládež ve Zlíně nebo Den záchranářů Kolín.

Novinky.cz
V první pětce nejčtenějších článků na zpravodajském serveru Novinky.cz byly hned tři, které se týkaly doktora Davida Ratha. Top videa se tentokrát zabývala přírodními krásami a nejrůznějšími úkazy.

Sport.cz
Takřka všechny články s vysokou čteností se zabývaly nedávno ukončeným mistrovstvím světa v hokeji, kde naše reprezentace získala bronzovou medaili. Jediná nehokejová zpráva se týkala mylné informace o úmrtí argentinského fotbalisty Messiho, kterou zveřejnila stanice Fox Sport. Ve videích dominoval perfektní zákrok Petra Čecha ve finále FA Cupu.

Super.cz
Svoji krásu v jednom dílu pěvecké soutěže Hlas Československa nechtěně ukázala porotkyně Dara Rolins. Uživatele nejčtenějšího lifestylového internetového magazínu text tak nadchl, že se stal květnovou jedničkou. Mezi videi vládla Agáta Hanychová a její návštěva ve Žlutých lázních.

Stream.cz
Stříbrné plátno má spoustu svých nej. Již mnoho jste jich mohli vidět v originálním pořadu internetové televize Stream.cz – Filmové maličkosti. Jinak tomu nebylo ani v květnu, kdy díl „Nejlepší erotický film“ nasbíral už 1 305 000 zhlédnutí. Za zmínku určitě stojí také pořad kulinářského guru Romana Vaňka Peklo na talíři. Nejsledovanější díl se týkal kvality kávy.

Jakub ŠumanskýMartin PeckaJakub Šmíd
Kuba & Martin & druhej Kuba

Sdílet na sítích