Seznam.cz dostal ČEKIA Stability Award pro rok 2012

20. června 2012

Seznam.cz obdržel poprvé ve své historii prestižní ocenění ČEKIA Stability Award 2012. Získal hodnocení AAA vyjadřující excelentní ekonomický stav.

Rating AAA vyjadřuje, že Seznam.cz je stabilní společností s vysokou pravděpodobností plnění závazků z obchodního styku pro následujících dvanáct měsíců. Klienti mohou s velkou pravděpodobností očekávat, že v obchodním styku se společností Seznam.cz je velmi pravděpodobná návratnosti investic a minimální riziko úpadku.
Seznam.cz v nedávné době oznámil své ekonomické výsledky za rok 2011. Ratingové hodnocení ČEKIA Stability Award 2012 chápeme jako důsledek naší kvalitní práce a férového jednání vůči klientům.
Projekt ČEKIA Stability Award je společným projektem České kapitálové investiční agentury a sdružení Czech Top 100. Přináší již čtvrtým rokem nezávislý pohled na finanční a nefinanční bonitu firem. Firmy mohou získat hodnocení na desetistupňové škále, kde nejvyšší tři hodnocení jsou AAA, AA a A, zatímco nejnižší D upozorňuje na hrozící úpadek firmy.

Marek Dobrý
Marek

Sdílet na sítích