Seznam.cz vyjíždí se svojí letní Roadshow Seznam.cz Zone Vychytáno

27. června 2012

K létu nezapomenutelně patří i dobrá muzika a sezona festivalů. Seznam.cz si i letos připravil svoji roadshow, která se nese v duchu názvu „Vychytáno“. Promoční tým navštíví celkem pět hudebních a tanečních akcí.

Letos jsme se zaměřili na to, abychom účastníkům vybraných festivalů (Street Dance Kemp, Benátská noc, Colours of Ostrava, FMX Jam, Hip Hop Kemp) nabídli něco, co na akci chybí, nebo co pořadatelé potřebují doplnit. Proto v naší „Seznam.cz Relax Zone  Vychytáno“ najdou návštěvníci festivalu prostor nejen pro odpočinek, ale i různé vychytávky. Samozřejmostí je připojení k internetu pro spojení s okolním světem, dále nabíječky telefonů, dostatek zásuvek na nabití ostatní elektroniky nebo užitečné merchandisingové předměty (špunty do uší, pláštěnky a další). Stan ještě doplníme obrazovkami, kde si návštěvníci budou moci vychutnat muziku z hudební televize Mixér.cz.

Program „Seznam.cz Relax Zone Vychytáno“ je přizpůsoben tak, aby vystihl, případně doplnil zaměření daného festivalu. Například na taneční akci v Jedovnicích se týmy můžou utkat v přímém souboji, tzv. „battlu“ o Seznam.cz pohár.  Na Hip Hop Kempu budou mít zase tanečníci možnost trénovat a zároveň ukázat své schopnosti přímo u našeho stanu na speciálně postaveném pódiu s profi DJ. Nebude chybět ani tradiční rajčatová bitva.

Celou roadshow „Vychtáno“ doprovází „Seznam.cz Sound Truck“,  který chceme využít pro akce typu „Hit and run“, na zvaní lidí z okolních měst nebo jako pomocníka informujícího o tom, co se zrovna na jednotlivých scénách děje. Z auta je možné během pár minut vytvořit mini internet kavárnu, ale i samostatnou mini stage.

Stejně jako v loňském roce jsme letní festivaly zahrnuli do mobilní aplikace Mapy.cz pomocí tzv. bodů POI (point of interest). Návštěvníci se tak díky svému chytrému telefonu a naší aplikaci v areálu nikdy festivalu neztratí. POI se v aplikaci zobrazí v případě, že se lidé budou pohybovat v okolí několik km od místa konání festivalu.

Michaela Losertová
Míša     Radim

Sdílet na sítích