Osudy města Lidice, nehoda autobusu v Chorvatsku a pořad Slavné dny. To jsou témata, která uživatele Seznamu v červnu zajímala nejvíce

9. července 2012

Poslední měsíc před prázdninami bývá spojován hlavně s vysvědčením a přípravami na dovolenou. Jak se chovali uživatelé služeb Seznam.cz?

Stačí se podívat na Seznam skokanů českého internetu doplněný o žebříčky nejsledovanějších videí a nejčtenějších článků z jednotlivých „seznamáckých“ obsahových serverů.

Noční život plný kultury začal v červnu ožívat. Alespoň podle Seznamu skokanů českého internetu. Na prvních dvou místech v sekci „Zábavní, kulturní, sportovní a společenské akce“ se umístily „Noc kostelů 2012“ a „Muzejní noc 2012 Praha“.  Událost, která se objevila ve více kategoriích, se tentokrát točila kolem města Lidic. Zmínku o ní můžeme nalézt v kategorii „TV pořady, filmy, seriály“ (Lidice film), nebo „Události kauzy“ (Památník Lidice, Lidice 2012, Film Lidice).

Celorepubliková akce „Noc kostelů“ se stala velmi populární i v regionech. Mezi skokany se umístila rovnou ve třech krajích. Královehradecký kraj se tento měsíc může pochlubit nejzajímavějším slovem na prvním místě – Pobřežní hlídka.

Novinky.cz
Video i text tento měsíc na Novinky.cz ovládla tragédie českého autobusu v Chorvatsku, při které zemřelo 8 lidí. V TOP 5 článcích se o havárii zmiňují rovnou 3 z nich. Na druhém místě ve videích se umístil zázrak přírody – porod zachycený nemocničním skenem.

Sport.cz
Asi největší překvapení letošního Wimbledonu, porážka světové dvojky Rafaela Nadala českým tenistou Lukášem Rosolem, se během chvíle stalo nejčtenějším článkem sportovního zpravodajství na Sport.cz v měsíci červnu. Nejsledovanějším videem se stal neuznaný gól Ukrajiny v zápase proti Anglii na EURO 2012.

Super.cz
Jak to vypadá, když se plastická chirurgie úplně nepovede, se můžete podívat v červnovém nejčtenějším článku Super.cz. Ten si bere na „paškál“ slavnou módní návrhářku Donatellu Versace. Krása zkrátka táhne. Vidět to je i na nejsledovanějším videu, které se zabývá natáčením nového videoklipu Václava Noida Bárty se třemi modelkami.

Stream.cz
Poslední měsíc školy byl plný významných dnů. To se také podepsalo na originálním pořadu serveru Stream.cz, Slavné dny.  V TOP 5 se umístily hned 3 díly – 22. červen – Den, kdy Hitler napadl Sovětský svaz, 6. červen – Den D, 30. červen – Den tunguzské katastrofy.

Jakub ŠumanskýMartin PeckaJakub Šmíd
Jakub, Martin a Jakub

Sdílet na sítích