Červenec na Seznam.cz ve znamení návratu věrozvěstů, letních bouřek a rozcvičky australské překážkářky

9. srpna 2012

První prázdninový měsíc bývá plný dovolených, výletů a celkově odpočinku. Jak ho uživatelé Seznam.cz prožívali na Internetu?

Není velkým překvapením, že se na předních místech pravidelného Seznamu skokanů českého internetu v sekci „Praktické dotazy“ objevila tři důležitá jména z naší historie: Cyril a Metoděj spolu s Mistrem Janem Husem. Nejen odpočinek patří k prázdninovému času. Stačí se podívat do sekce „Zábavní, kulturní, sportovní a společenské akce“, kde první místa obsadila čistě sportovní klání („Rally Bohemia 2012“, „Tour de France 2012“ a „LOH“).

Krajští Skokani internetu se v červenci zaměřily hlavně na děti a na způsoby, jak je zabavit. Můžeme tedy najít výrazy jako „Spiderman hračky“, „Lego Hero Factory“ nebo „Keramické materiály“.

Novinky.cz
Počasí o prázdninách je informace, kterou sleduje velké množství lidí. Nemusí být tedy náhodou, že jeden z nejčtenějších článků na Novinky.cz se týkal předpovědí bouřek na českém území. Následky letní bouřky si čtenáři mohli prohlédnout v nejpřehrávanějším červencovém videu.

Sport.cz
Sport už od dávných dob byl kromě nadlidských výkonů sledován také kvůli ukázce krásy lidského těla. Možná i na to mysleli čtenáři serveru Sport.cz. Na prvním místě jak v čtenosti, tak v přehrávání videa se umístila rozcvička australské překážkářky Michelle Jennekeové, která se stala hitem internetu.

Super.cz
Jeden smutný příběh ženy, které kdysi díky její kráse ležel svět u nohou, se stal nejčtenějším článkem na Super.cz. Jedná se o příběh Olgy Schoberové. Videa ovládla Tereza Kostková na Filmovém festivalu v Karlových Varech.

Stream.cz
Léto a teplé počasí nahrává všem plážím a koupalištím. Na těchto místech se můžete sejít i s fenoménem, který se nazývá nudismus. A přesně tímto se zabývá pořad Fenomén na internetové televizi Stream.cz, kde se stal nejsledovanějším dílem v červenci.

Jakub ŠumanskýMartin PeckaJakub Šmíd
Jakub, Martin a Jakub

Sdílet na sítích