Který výrobek je lepší? Porovnejte si je na Zboží.cz

20. září 2012

Přemýšleli jste někdy například nad koupí mobilního telefonu a nemohli se rozhodnout mezi 2 různými modely. Na Zboží.cz si nyní kromě nalezení nejvýhodnější ceny můžete vámi vybrané výrobky porovnat mezi sebou.

Stále více lidí si začíná zboží nacházet přes tzv. srovnávače cen a Zboží.cz s nabídkami od 26 000 e-shopů patří na českém trhu k těm nejvyhledávanějším. Z toho důvodu chceme uživatelům nabízet na jedné stránce co nejvíce informací o produktu, aby už zbytečně nemuseli hledat někde jinde. Proto jsme se rozhodli do detailu produktu přidat další záložku, kde zájemci o koupi daného výrobku naleznou všechny jeho potřebné specifikace. Jednoduchým kliknutím si jej navíc můžou přidat do porovnání, což uživatelům nabízí další možnost, jak si vybrat výrobek určený přesně pro něj. Takto si lze porovnávat neomezené množství produktů, a to jednoduše a na jedné stránce.

Díky nově založenému oddělení technických administrátorů se denně snažíme u všech produktů doplnit čím dál více parametrů, aby byl detail vybraného zboží co možná nejpřesnější. To uživateli při porovnávání nabídne mnohem větší komfort a zároveň Zboží.cz pomůže mnohem lépe výrobky kategorizovat. Tím se zpřesní i hledání podle parametrů, které jsme na Zboží.cz přidali v půlce července.


Martin

Sdílet na sítích