Sledujte hru České nebe k výročí Žižkovského divadla na Seznam.cz

19. září 2012

Seznam.cz si ve spolupráci s Žižkovským divadlem Járy Cimrmana přichystal na 4. 10. 2012 pro všechny své uživatele malé překvapení: Jubilejního představení hry České nebe přímo z domovské stránky.

Milovníci největšího Čecha budou moci přímo z pohodlí svého domova zažít neopakovatelný zážitek, kterým jubilejní představení hry České nebe k 45. výročí trvání souboru určitě bude. Všichni, na které se nedostaly lístky do divadla či českých kin, si mohou ve čtvrtek 4. 10. od 19.00 pustit hru přímo z domovské stránky Seznam.cz. Pro Seznam.cz je tento počin také přelomový. Je to vůbec poprvé, kdy se na domovské stránce české internetové jedničky objeví představení s kapacitou až 20 000 diváků. Pokud se kapacita naplní, budou další uživatelé navedeni na reprízu.

Na uživatele Seznam.cz kromě komfortního streamovaného přenosu čeká i několik překvapení. Jedno z nich si mohli Cimrmanovi fanoušci sami vybrat. V několika posledních týdnech probíhalo na stránkách mistrova díla, Jarmara.at, hlasování, kterým si lidé vybrali 3 semináře, které budou součástí výročního představení. Více než 5 500 hlasujících nakonec vybralo tyto semináře – Herecké desatero (hra Záskok), Železniční desatero (hra Záskok) a Cimrmanova teorie poznání (hra Vyšetřování ztráty třídní knihy).

Seznam.cz tímto krokem vychází vstříc všem „cimrmanologům“, kterých za dlouhých 45 let trvání souboru vyrostlo několik generací. „Historie vzniku společnosti Seznam.cz je s herci Žižkovského divadla silně propojena. Prvním výstřelem návratu ke kořenům bylo loňské spuštění Poslední chybějící služby – Jarmary, kam jsme postupně, za pomoci našeho kvalitního správce, doplnili informace o téměř všech hrách. Přímý přenos je jen dalším pokračováním, kterým chceme udělat radost všem milovníkům Cimrmanova humoru, kteří už nemají možnost se dostat do kin nebo přímo do divadla,“ řekl Pavel Snížek, Brand manažer Seznam.cz, který má na starosti i server Jarmara.at.

Do projektu se zapojilo více jak 60 kin po celé republice a valná většina z nich zahlásila „Vyprodáno“. Samotná akce byla také podpořena reklamou v rozhlase na rádiu Impuls, v kinech, kde se představení uskuteční, a na stránkách Jarmara.at.

Přejeme všem uživatelům příjemný večer a skvělou zábavu. 

Jakub Šumanský,
PR Specilista

Sdílet na sítích