Uživatelé Seznam.cz v srpnu nejvíce sledovali sport a hvězdy

11. září 2012

Srpen byl jednoznačně měsícem dobrovolného pocení a snahy o co nejlepší výsledky. Na jeho začátku probíhala letní olympiáda, zatímco v závěru se konalo v New Yorku US Open. Obě akce se projevily i v pravidelném Seznamu skokanů českého internetu.

Olympiáda ale není to jediné, co uživatele Seznamu zajímá. I k méně mediálně propíraným či regionálním sportovním akcím upírají uživatelé svou pozornost. Vždyť nejhledanější akcí se stal španělský cyklistický závod Vuelta a na třetím místě hned za koncertem Red Hot Chilli Peppers se umístil motoristický závod Těrlický okruh.

Hvězdy ale v srpnu nebyly k vidění pouze na sportovních kolbištích, ale také na noční obloze. Poukazuje na to pravidelný Seznam skokanů českého internetu, kde se mezi prvními třemi nejčastěji hledanými dotazy v sekci „Praktické dotazy“ umístil meteorický roj Perseidy a souhvězdí Perseus. O tom, že v srpnu lidé tíhli ke hvězdám, vypovídá i sekce „TV pořady, filmy, seriály“, kde na prvním místě figurovalo VIP Prostřeno.

V regionech se uživatelé často zajímali o věci spojené s dětmi, ať už to byly hračky nebo pohádky. Například „Šmoulové 6“, „Malá mořská víla 1“ či „Puzzle“.

Novinky.cz
Slovem, které vyšlo jako nejfrekventovanější v té letošní, zní „supercela“. Objevuje se u druhého nejčtenějšího článku o možném výskytu supercel v České republice a zároveň se slovo vyskytuje hned u tří z pěti nejsledovanějších videí.

Sport.cz
Na Olympiádě získali čeští sportovci rekordní počet medailí. V některých disciplínách, jako například v ženském běhu na 400 metrů překážek, jsme měli ve finále několikanásobnou účast a čtenáři Sport.cz tyto události sledovali nejvíce. Počínání Zuzany Hejnové a Denisy Rosolové se objevilo v nejčtenějších článcích hned dvakrát. Nejsledovanější video bylo se zatčením muže, který hodil po Usainu Boltovi plastovou lahev.

Super.cz
Srpen lákal české celebrity na pláže a čtenáři Super.cz byli velmi zvědaví, jak jejich idoly vypadají v bikinách. Nejvíce je zajímaly Yvetta Blanarovičová a podnikatelka Tamara Kotvalová. A stejně tak zaujala i modelka Eliška Boučková na svůdných fotografiích.

Stream.cz
Nejsledovanějším pořadem v srpnu se na internetové televizi Stream.cz stal pořad Fenomén, jehož tématem byla tentokrát žárlivost. Krom toho ale i po 15 letech stále táhne příběh princezny Diany, který si uživatelé připomínali v pořadu Slavné dny.

Jakub ŠumanskýMartin PeckaJakub Šmíd
Jakub, Martin a Jakub

Sdílet na sítích