Zboží.cz plánuje spustit partnerský program pro tvůrce e-shopů

24. září 2012

Největší internetový srovnávač cen, Zboží.cz, na konferenci E-Business Forum představil svůj nový partnerský program určený pro tvůrce e-shopů.

Cílem tohoto programu je zvýšit kvalitu dat dodávaných e-shopy na Zboží.cz, a tím nabídnout i kvalitnější uživatelskou nabídku.

Na Zboží.cz si uživatelé můžou vybírat mezi produkty z více jak 26 000 obchodů. Ne všechny e-shopy však dokáží dodávat kvalitní data. Uživateli se pak může snadno stát, že ačkoliv výrobek je u nás umístěný, tak není dohledatelný. Chybí tím pádem i hledání podle parametrů. To má za důsledek nespokojenost na straně klienta i na straně hledajícího zákazníka. Proto jsme se rozhodli vytvořit partnerský program pro výrobce e-shopů. Jedná se o soubor pravidel a doporučení, která budou muset splnit všechna řešní pro e-shopy chtějící získat naši certifikaci.

Zboží.cz - titulní stránka - screenshot

V tuto chvíli oslovujeme jejich největší výrobce u nás a snažíme se s nimi domluvit na pravidlech, která by měla výrazně zlepšit kvalitu dat na Zboží.cz. Díky tomuto programu budeme moci do databáze dostat mnohem více produktů, a tím se rozšíří i kategorie, ve kterých si uživatelé budou moci vybírat. Pokud e-shop použije pro svoje podnikání řešení, které bude mít certifikaci od Zboží.cz, bude mít mnohem větší pravděpodobnost, že jeho produkty budou správně zařazené, a tedy i lépe dohledatelné uživatelem.

V případě opensource řešení máme připravenu společně se společností Zásilkovna.cz unikátní nabídku. Máme v plánu poskytnout e-shopům moduly do hlavních opensoure řešení, a to zdarma. Díky těmto modulům budou moci kvalitně a efektivně využívat služeb Zboží.cz i menší e-shopy.


Martin

Sdílet na sítích