Na Jarmaře najdete videozáznamy všech Cimrmanových her

8. října 2012

Není tomu ani týden, kdy jste si na domovské stránce Seznam.cz mohli vychutnat představení výroční hry „České nebe“, a už pro vás má Seznam.cz další překvapení. Videozáznamy 15 her divadla Járy Cimrmana jsou dostupné v kinematografu na Jarmara.at

Od dnešního dne startuje na stránkách sborníku děl největšího Čecha Járy Cimrmana, Jarmara.at, projekt Cimrmanova kinematografu. Uživatelé v něm naleznou videozáznamy všech 15 her nenapodobitelného hereckého sboru fungujícího již 45 let. Kromě kompletního repertoáru her typu Blaník, Afrika či Hospoda na mýtince zde diváci mohou nalézt i záznam představení České nebe, které včera proběhlo a bylo přenášeno do 63 českých kin a zároveň i na domovskou stránku Seznam.cz.

Fanoušci a uživatelé Jarmary si budou moci vybrat, v jaké kvalitě chtějí jimi vybranou hru vidět. Nejvyšší kvalita záznamu je zpoplatněna 25, 45 a 75 korunami. Platbu bude možné uskutečnit prostřednictvím SMS. Celkem 50 % vstupného z nejvyšší zaplacené částky (75 Kč) poputuje na dobročinné účely. Každý, kdo ji zaplatí, si bude moci vybrat, jaké charitativní organizaci přispívá. Na výběr je mezi Centrem Paraple, Nadačním fondem Slunce nebo obecně prospěšnou společností Muži a ženy.

Diváci se také mohou rozhodnout nezaplatit za zhlédnutí hry vůbec nic. Kinematograf je možné sledovat i zcela zdarma. Neplatící diváci se však musí připravit na drobná vyrušení v cimrmanovském duchu, která patrně mírně zhorší kvalitu zážitku ze sledované hry.

Ať už se rozhodnete za zhlédnutí her platit či nikoliv, přejeme vám příjemnou zábavu u nestárnoucího humoru.

Jakub Šumanský
PR Specialista

Sdílet na sítích