Seznam.cz představuje třetí generaci Lištiček

12. října 2012

Seznam.cz připravil beta verzi třetí generace Lištiček pro prohlížeče Internet Explorer 8 a 9. Ta se dočkala zjednodušeného ovládání, lepší práce s e-mailem a nového designu.

Oddělení distribuce společnosti Seznam.cz si pro své uživatele a zároveň uživatele posledních verzí prohlížečů Explorer připravilo možnost otestovat novou Seznam.cz Lištičku. Jejími hlavními výhodami oproti minulým verzím je přemístění prvků do prostoru vpravo nahoře, kde jsou nejen lépe vidět, ale zároveň nechávají mnohem více prostoru pro samotnou stránku. Zjednodušení přináší také práce s e-maily. Jakmile se uživatel přihlásí na domovské stránce Seznam.cz, už se nemusí o nic starat a Seznam.cz Lištička ho automaticky bude upozorňovat na všechny nové zprávy, i když se zrovna bude nacházet na jakékoliv jiné webové stránce. Toto nastavení se samozřejmě kvůli bezpečnosti maže s uzavřením prohlížeče.

  Lištička #1

Změnou také prošel celkový design a nastavení. To je nyní mnohem přehlednější a uživatelům nabízí rychlé přizpůsobení Seznam.cz Lištičky přesně jejich potřebám. V současné době si uživatelé mohou začít stahovat beta verzi a své poznatky ze zkoušení či další nápady nám mohou nechávat na našem fóru.

  Lištička #2

  Alexander Semerenko 
Alexander

Sdílet na sítích