Seznam.cz připravil pro rok 2013 nový ceník

30. října 2012

Česká internetová jednička, Seznam.cz, si pro své klienty připravil nový ceník na rok 2013, který láká řadou novinek a zvýhodnění.

Seznam.cz připravil do roku 2013 snížení cen nejprodávanějších reklamních pozic pro koncové zákazníky. Například banner na hlavní straně Seznam.cz bude výhodnější o 20 %, prémiový Leaderboard na zpravodajském serveru Novinky.cz dokonce o čtvrtinu. Seznam.cz tak poskytne klientům zase o něco větší výkon display reklamy při růstu velikosti oslovené cílové skupiny. Průměrné snížení cen dosahuje 10 % u obvyklých kampaní. Vše je závislé na využitých formátech.

S výhodou využívaná možnost „first minute“ zvýhodnění platí i ve 2013 pro klienty, kteří uzavřou objednávky na své podzimní kampaně do 31.1.2013. Sezónní koeficienty zůstávají beze změny.

Další atraktivní novinkou je příležitost čerpat další významné bonusy pro klienty, kteří své investice do reklamy na Seznamu meziročně navýší. Ceníky jsou zveřejněny na webu v sekci O nás, detailní informace o zvýhodněních a cenové nabídky zprostředkují obchodníci Seznam.cz.

Kamil Veselý
Kamil

Sdílet na sítích