Vychutnejte si koncert skupiny Kryštof na domovské stránce Seznam.cz

25. října 2012

Není to ani měsíc, co jste se si na domovské stránce Seznam.cz mohli užít cimrmanovské představení České nebe a už tuto neděli se můžete těšit na další zajímavý „kousek“. Tentokrát jediný koncert kapely Kryštof v tomto roce.

V neděli 28. 10. se v pražském Rock Café od 19.00 uskuteční koncert kapely Kryštof. Vystoupení bylo uzavřené a dostat se na něj mohli jen výherci soutěže. Aby svůj koncert mohla kapela zprostředkovat dalším až 30 tisícům svých fanoušků, dohodla se se společností Seznam.cz a tento jedinečný zážitek zpřístupní přímo na domovské stránce české internetové jedničky. Zde také uživatelé v průběhu celého dne uvidí upoutávku, která na koncert bude upozorňovat.

Pro Seznam.cz nedělní představení znamená další velkou výzvu, protože se jedná o první počin, který zprostředkuje celý vlastními silami.

Skupinu Kryštof uživatelé neuvidí na službách Seznam.cz poprvé. Videoklip k pilotnímu singlu nového alba si fanoušci mohli vychutnat v exkluzivní premiéře na hudební televizi Mixér.cz. Kapela Kryštof se téměř po třech letech vrací s novým albem nesoucím název Inzerát. Mezi zajímavosti patří určitě i to, že produkování desky se ujal Yaron Fuchs, který má zkušenosti ze spolupráce s hvězdami typu Bob Dylan, Herbie Hancock, Annie Lennox nebo Moby.

Ladislav Veselý

Ladislav

Sdílet na sítích