Zářijové skokany ovládla prohibice a přehlídka těžké techniky

9. října 2012

Ačkoliv by se dalo očekávat, že zářijové skokany ovládne nový školní rok, letos tomu bylo jinak. Hned ve čtyřech kategoriích Seznamu skokanů českého internetu se do čela dostal alkohol a prohibice.

Když 14. září vyhlásila Vláda České republiky prohibici kvůli metanolové aféře, lidé okamžitě začali na Seznam.cz Vyhledávání získávat potřebné informace. Projevilo se to i v Seznamu skokanů českého internetu. Na prvním místě v sekci „Praktické dotazy“ se tak umístil dotaz „alkohol“. V „Komerčních produktech“ se oproti předchozímu měsíci nejvíce vyhledával dotaz „rum (tuzemák)“ a vodka, v „Komerčních firmách“ nejvíce poskočila nechvalně proslulá „Likérka Drak“ a v sekci „Události, kauzy“ se lidé nejvíce pídili po samotném významu slova „prohibice“. Mimo jiné například slovo rum hledalo v období prohibice (14. – 27. 9.) přes 97 000 uživatelů. Ve stejném období loni to bylo jen 3 700 uživatelů.

  Skokani internetu

V sekci „Praktické dotazy“ mysleli lidé i na své bezpečí a zajištění, a tak se hned na druhém místě umístilo „Havarijní pojištění“. Možná to bylo způsobené nešťastnou událostí na zářijové Barum Rallye, která se promítla i v Seznamu skokanů českého internetu – dostala se na první příčku v sekci „Zábavní, kulturní, sportovní a společenské akce“. Kulturní vyžitív září obyvatelé krajů hledali také na armádních přehlídkách – Dnu NATO a CIAF 2012 v Hradci Králové.

Novinky.cz
V září zasáhla celou českou kulturní scénu smutná událost, která se promítla i do nejčtenějších článků na serveru Novinky.cz. Zemřela herecká legenda, Radek Brzobohatý. Krom toho ale mezi nejčtenějšími články nechyběla ani metanolová aféra. Nejsledovanějším videem byl záznam útoku na prezidenta Václava Klause kuličkovou pistolí.

  Novinky.cz

Sport.cz
Sportovní fanoušky v září na Sport.cz nejvíce zajímala nehoda na Barum Rallye, při níž zemřel jeden z diváků. Čtenáři se ale zajímali i o pozitivnější události, konkrétně senzační výhru Tomáše Berdycha nad Rogerem Federerem na US Open. Mezi videy nejvíce zaujal brutální fotbalový faul a bitka hokejistů Karlových Varů s Plzní.

  Sport.cz

Super.cz
Lidé se rádi dívají na tajná místa. K těm patří samozřejmě i intimní partie celebrit. Odvážný rozparek Andrey Verešové a hluboký výstřih Dary Rolins, o těch pojednávaly články, které si v září přečetlo nejvíce uživatelů na lifestylovém serveru Super.cz. I mezi videy uživatele nejvíce zaujalo ženské tělo, a to konkrétně ve videoklipu skupiny Tesla Boy, v němž se postupně velmi odvážně odhaluje ruská modelka Dasha Malygina.

  Super.cz

Stream.cz
Pamatujete si ještě, když byl v roce 1991 nalezen Ötzi? Bylo to 19. září, což připomněl pořad Slavné dny, který v září zaujal diváky Stream.cz nejvíce. Krom této exkurze do nedávné historie ale zaujali i pořady s gastronomickou tematikou. Olivové oleje důkladně prozkoumal pořad Peklo na talíři a v A DOST! se Jan Tuna věnoval černým čajům.

  Stream.cz

  Marek Dobrý   Martin Pecka   Michal Sedláček  Jakub Šumanský 
Marek, Martin, Michal a Jakub  

Sdílet na sítích