Nejvíce zájmu v říjnu mezi uživateli Seznam.cz vyvolaly volby a změna času

9. listopadu 2012

Mezi uživateli české internetové jedničky, Seznam.cz, v říjnu soupeřil tradiční princip zastupitelské demokracie s časovým posunem. Nejvýraznějším prvkem Seznamu skokanů českého internetu se nakonec, nepříliš překvapivě, staly krajské a senátní volby

Přestože se volební účast pohybovala okolo 18 %, což není nijak závratné číslo, v Seznamu skokanů českého internetu se tato klíčová událost projevila poměrně výrazně a ovládla kategorii „Události“. Zasáhla překvapivě také do kategorie „Praktické dotazy“. Tam sice první dvě místa zaujaly dotazy „přesný čas“ a „změna času“, ale uživatelé se vyhledávače Seznam.cz také ptali „jak volit“ a hledali „volební kalkulačku“.

Skokani - říjen 2012

Seznam skokanů českého internetu ale v říjnu ovlivnila i nebesa. Na druhém místě se totiž ve skokanech v kategorii „TV pořady, filmy, seriály“ umístila divadelní hra České nebe, kterou bylo možné 4. 10. sledovat přímo na domovské stránce Seznam.cz. A doslova z nebe přilétl i třetí skokan v kategorii osobnosti. Stal se jím Felix Baumgartner, který seskočil ze stratosféry a stal se několikanásobným světovým rekordmanem.

I v říjnu byla v Seznamu skokanů českého internetu přítomna prohibice. Tentokrát ve formě Unie výrobců a dovozců lihovin, jejichž stránka www.CertifikaceLihovin.cz se umístila na první příčce v kategorii „Komerční firmy“.

Novinky.cz

Říjen ovládaly především různé meteorologické živly. Čtenáři se na Novinky.cz nejvíce zajímali o hurikán Sandy, který zaútočil na východní pobřeží USA a poničil např. i New York. Českou republiku sice žádná kalamita nezastihla, zato se blíží období zasněžených svahů. Ve videích uživatele tentokrát nejvíce zajímala nejznámější světová záhada – UFO!

Skokani - Novinky.cz

Sport.cz
Česká republika mohla mít konečně mistra světa v boxu. Titul se pokoušel získat Lukáš Konečný, ale bohužel se mu to nepodařilo, i když za poněkud zvláštních okolností. O těch pojednává nejčtenější článek na Sport.cz. Ve videích se uživatelé radovali z cizího neštěstí, když si nejčastěji pouštěli nešťastný gól z penalty, v ženském fotbale.

Skokani - Sport.cz

Super.cz
Možná je to happy end, možná jen další kapitola, každopádně osudy Ivety Bartošové čtenáře Super.cz stále nenechávají klidnými. V říjnu se zajímali převážně o její aktuální hubnoucí proces. Mezi videy sklidilo největší úspěch Rytmusovo vyznání lásky Daře Rolins.

Skokani - Super.cz

Stream.cz
Snad všechny ženy se snaží být štíhlé, ale některé cesty, jak toho dosáhnout, nejsou zcela ideální. Pojednává o nich pořad Fenomén v díle “Absurdní diety”, který se stal v uplynulém měsíci nejsledovanějším na internetové televizi Stream.cz. Na druhém místě se umístil jiný dál stejného pořadu, pojednávající o „Zabijáku metylalkoholu“.

Skokani - Stream.cz

Marek DobrýMartin PeckaMichal SedláčekJakub Šumanský
Marek, Martin, Michal a Jakub

Sdílet na sítích