Seznam.cz přivítal vítěze soutěže „Najdi, co hledáš!“

5. listopadu 2012

Vítězné týmy sedmého ročníku vzdělávací soutěže „Najdi, co hledáš!“ pozval Seznam.cz do Prahy, kde pro ně připravil zábavně vzdělávací program.

Celkem 62 dětí ze tří měst se sjelo do Prahy, aby si prohlédly prostory Seznam.cz a dozvěděly se něco o fungování české internetové jedničky. Pro žáky základních škol, které se umístily na prvních třech místech, ZŠ Nové Město na Moravě, ZŠ Plzeň a ZŠ Ostrava připravil Seznam.cz zajímavý program. Žáci navštívili jedno ze dvou datových center, které Seznam.cz využívá. Mohli se tam například seznámit s tím, kolik Seznam.cz za vteřinu odešle emailů. Zároveň si užili prohlídku nové budovy i povídání Seznamáků, díky kterým nakoukli Seznamu pod pokličku. Mimo jiné se tak dozvěděli něco o historii Seznamu, nebo jak funguje jeho vyhledávání. Poučili se i o internetových nástrahách, které prezentuje projekt „Seznam se bezpečně“. Nechyběla ani zábava. Děti se mohly trénovat v obratnosti při jízdě na segwayi nebo zdokonalit své znalosti v IQ parku.

Vítězové soutěže #1 Vítězové soutěže #2

Sedmý ročník soutěže „Najdi, co hledáš“ tak oficiálně skončil, ale již nyní se připravujeme na vyhlášení nového kola soutěže. Ta se bude opět točit okolo tématu návštěvy Krastyho kamaráda, Pana Zeleného, v České republice. Tomu se tady zalíbilo natolik, že se chce přihlásit do školy a potřebuje, aby mu děti pomohly s přípravou. Soutěž, které se letos zúčastnilo celkem 2001 soutěžních týmů, v příštím roce zaznamená i několik drobných změn.

Vítězové soutěže #3 Vítězové soutěže #4

V pořadí osmé kolo oficiálně odstartuje 18. 3. 2013. Týmy se budou moci registrovat od 1. února příštího roku na adrese www.najdi.seznam.cz, kde také najdou veškeré informace k soutěži. Soutěž opět zaštítí známá osobnost, která výhercům předá cenu. Nechte se překvapit, kdo to bude.

Těšíme se na vás v soutěži.

Lucie MlejnkováMichaela Šámalová
Lucie a Michaela

Sdílet na sítích