Kdo by vyhrál prezidentské volby podle hledání na Seznam.cz?

10. ledna 2013

Za pár desítek hodin proběhne poprvé v naší historii přímá volba prezidenta ČR. Není tedy divu, že si lidé všech 9 kandidátů na internetu řádně „lustrovali“. Kdo se stal nejhledanějším ve vyhledávači Seznam.cz se dozvíte v naší infografice.

V Seznam.cz jsme pro Vás zachytili půl roku trvající internetový souboj prezidentských kandidátů. Mapujeme tak dlouhé období trvající od začátku volebních kampaní většiny uchazečů o Hrad až po její vrchol v podobě důležitých televizních debat. Jaké kandidáty si uživatelé nejvíce „seznamovali“ a ve kterém měsíci hledali nejintenzivněji? Jaké události hledaností nejvíce zahýbaly? To vše zde naleznete.


Výsledky voleb nikdo z nás nezná. Redakce Novinky.cz ale připravila volebním speciál, který bude od 12. 1. sledovat výsledky volebního klání. Volební speciál bude přímo napojen na Český statistický úřad, který bude zasílat průběžné výsledky sčítání hlasů. Čtenáři serveru Novinky.cz tak budou moci prakticky „na živo“ sledovat, jak si aktuálně stojí jimi volený kandidát.


Irena a Jakub

Sdílet na sítích