Stream.cz představil nový pořad „Škola přežití“

15. ledna 2013

Internetová televize Stream.cz uvádí na začátku roku nový pořad. Tentokráte se zaměřením na výuku sebeobrany. Každé pondělí se uživatelé budou moci těšit na nový díl seriálu „Krav Maga – Škola přežití“.

Od pondělí 14. 1. se mohou diváci díky tomuto novému pořadu naučit základní techniky sebeobrany stylu KRAV MAGA. V každém díle Školy přežití jim bude představena jedna nebezpečná situace, která se může reálně stát. Zkušení lektoři jim rychle a jednoduše vysvětlí, jak takovým situacím předcházet a hlavně jak se v nich co nejefektivněji ubránit. Hned v prvním díle během 3 minut získáte návod na obranu proti útočníkovi s nožem.Hlavním důvodem, proč jsme se rozhodli pro takový typ pořadu, je klesající bezpečnost v ulicích měst a nedostatečná informovanost lidí, dětí, seniorů o tom, jak se v situaci ohrožení zachovat. Primárně nechceme lidem radit bojujte, ale rozmyslete se, zda má cenu třeba kvůli pár korunám riskovat život.,” řekl Lukáš Záhoř, manažer programového oddělení Stream.cz.

Věděli jste, že v loňském roce bylo podle statistik Policie ČR spácháno celkem 26 732 násilných trestných činů? Nebuďte další.

Ladislav Veselý
Ladislav

Sdílet na sítích