Na Počasí.cz nově přidány aktuální kamerové záběry

1. února 2013

Seznam.cz si na svém Počasí připravil pro uživatele na začátku roku novinku v podobě aktuálních kamerových záběrů z Prahy, Brna a Ostravy. Uživatelé těchto měst přesně uvidí, jaké počasí u nich právě teď je.

Všichni, kdo budou hledat aktuální počasí ve třech největších městech v České republice, Praze, Brně a Ostravě, už na Seznam.cz Počasí neuvidí ilustrační obrázek města, ale fotografii aktuálního stavu počasí starou maximálně deset minut. Obrázek je vyrobený speciální web kamerou. Všechny tyto kamery jsou umístěny tak, aby zabíraly dominanty měst. V Praze Pražský hrad, v Brně katedrála na Petrově a v Ostravě Vítkovické železárny.

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:“Normální tabulka“; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:““; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:“Times New Roman“,“serif“;} Aktualizováno 29. 3. 2013:
Nově se můžete podívat i na 17 horských středisek. I tam jsou umístěny kamery. Konkrétně jde o lyžařská střediska Bílá, Bedřichov, Ještěd, Severák, Tanvaldský Špičák, Benecko, Černá hora, Černý důl, Herlíkovice, Malá Úpa, Pec pod Sněžkou, Rokytnice nad Jizerou, Svatý Petr, Vítkovice, Dolní dvůr, Špičák a Zadov. S prodlužujícími se dny také snímky z on-line kamer zůstávají vidět déle. Nyní se kamerové snímky přepínají na fotografie našich uživatelů v 18.00.

Aktuální kamerové záběry jsou dalším krokem po celkovém redesignu a doplnění dat od ČHMÚ, kterým chceme uživatelům nabídnout co nejpohodlnější předpověď počasí.

Iva Svítilová
Iva

Sdílet na sítích