Sport.cz připravil pro své uživatele Fantasy ligu

18. února 2013

Od dnešního dne si fanoušci fotbalové Gambrinus ligy mohou na stránkách serveru Sport.cz zahrát světově úspěšnou hru Fantasy ligu. Popularita hry vychází z toho, že si uživatelé sami určí fotbalovou sestavu složenou z reálných hráčů vybrané soutěže.

Oblíbenost Fantasy ligy se skrývá v jejím silném navázání na to, co se skutečně v daném sportu odehrává. Ať už některý fotbalista dostane v reálném zápase žlutou kartu, vstřelí gól nebo se zraní, vše se promítne do jeho bodování, a tím pádem i do bodování hráčova týmu. Aby se ve hře projevila i taktická schopnost jednotlivých hráčů Sport.cz Fantasy ligy, má každý fotbalista podle svých kvalit určitou finanční hodnotu. Uživatelé, kteří mají předem daný rozpočet na nákup hráčů, musí tedy i přemýšlet, koho si vyberou, aby se vešli do svého rozpočtu. S přesnými pravidly, se s můžete seznámit na naší nápovědě . Poprvé si hru čtenáři serveru Sport.cz mohou vychutnat už od dnešního dne, kdy si vybírají sestavu na 17. kolo Gambrinus ligy.    

Projekt Fantasy ligy není v České republice ojedinělý. Jen ve Sport.cz Fantasy lize ale mohou sportovní nadšenci vybírat sestavy z kompletní soupisky hráčů české Gambrinus ligy. „Do vlastní Fantasy ligy jsme se pustili, protože našim uživatelům chceme přinést nový druh zábavy, který je ve světě velice populární. Jen v severní Americe ho hraje přes 32 milionů uživatelů starších 12 let. Na rozdíl od zahraničí ho našim uživatelům nabídneme zcela zdarma,“ řekl Zdeněk Martina, produktový manažer serveru Sport.cz a dodává: „Podle zájmu čtenářů a sportovních fanoušků budeme přidávat další sporty a soutěže.“   

Jakub Šumanský
Jakub  

Sdílet na sítích