Ztracená soška Českého lva se vrací ke kapele Buty. Kdo ji předá?

8. února 2013

Společnost Seznam.cz se již podruhé stala mediálním partnerem Českého lva. Nově si však pro jednoho z hlasujících v anketě o nejlepšího herce/herečku připravila unikátní odměnu.

Na nominačním večeru, který proběhl v sobotu 2. 2. v pražském kině Lucerna, byly pod vedením moderátorů Simony Babčákové a Jakuba Žáčka vyhlášeny nominace na jubilejní dvacátý ročník Českého lva a předány první ceny. Kromě jiného se však diváci dozvěděli o druhém ročníku ankety společnosti Seznam.cz o nejoblíbenější herečku a nejoblíbenějšího herce 2012. Jeden z hlasujících dostane nejen 2 lístky na slavnostní večer vyhlašování ankety Českého lva a setká se s oblíbeným hercem a herečkou, ale zároveň se stane tím, kdo skupině Buty předá na jednom z jejich koncertů dlouhá léta ztracenou sošku za hudbu k filmu Jízda.

Soška Českého lva se rozbila a ztratila v roce 1994 a dlouhou dobu o ní nikdo nevěděl. Až jednoho dne na ni narazil jeden zaměstnanec Seznam.cz a firma ji po jeho upozornění za padesát tisíc korun koupila nazpět. Nyní se tak téměř po 20 letech vrátí k pravému majiteli.


Pavla
Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:“Normální tabulka“; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:““; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:“Calibri“,“sans-serif“;}

Sdílet na sítích