Nepřetržitý proud pohádek s novou mobilní aplikací Pohádky

19. prosince 2013

Společnost Seznam.cz uvádí svoji první mobilní aplikaci určenou primárně pro nejmenší uživatele. Tou je aplikace Pohádky, která v nepřetržité smyčce nabízí 8 „večerníčkových“ seriálů obsahujících průměrně 10 epizod.

Mobilní aplikace Pohádky přímo vychází ze své webové podoby speciálního kanálu na Stream.cz, která byla představena začátkem prosince. Nejmenší uživatelé a jejich rodiče v ní naleznou osm pohádek, které se budou po čtrnácti dnech měnit tak, aby se rodiče i děti měli stále na co těšit. Aplikace je navrhnuta tak, že ihned po jejím spuštění se začnou pohádky náhodně přehrávat. Lze však také vybrat jen jednu sérii a pustit si všechny díly, které obsahuje.

Důvod pro uvedení samostatné aplikace je jednoduchý. „Chtěli jsme co nejlépe zpřístupnit pohádkový obsah dětem a potažmo i jejich rodičům v rozsáhlém katalogu na Stream.cz. Díky samostatné aplikaci mají děti snadný přístup k pohádkám a rodiče jistotu, že jejich děti neuvidí nic jiného,“ řekl Martin Kunčický, produktový manažer internetové televize Stream.cz.

Aplikace je dostupná na AppStoru a Google Play pro mobilní telefony i tablety.


Lukáš
Sdílet na sítích