Stream.cz pořádá konkurz do třetí řady pořadu Zpátky na vrchol: soutěžit budou páry

3. června 2014

image

Internetová televize Stream.cz pořádá konkurz do třetí řady úspěšného pořadu Zpátky na vrchol. Tentokrát bude trenér Jakub Bína dostávat do kondice páry. Chcete být vy a váš partner za půl roku k nepoznání? Možnost začít měnit sebe a tím i svůj život máte právě teď.

Ve vztahu často měníme své zvyky včetně času stráveného u kuchyňské linky, na romantických večeřích a společným lenošením. Svoji roli hraje i ten známý psychologický efekt, že někoho máme, už nelovíme a naše nároky na sebe samé tak postupně klesají. Pak se snadno stane to, co jsme u druhých vždycky tolik kritizovali – jsme zamilovaní, spokojení, ale také ufunění a o několik konfekčních velikostí větší. A právě proto bude další pokračování pořadu Zpátky na vrchol věnováno partnerským párům.

image

Trenér Jakub Bína už v prvních dvou sériích ukázal, že umí zázraky. Nejdřív přivedl zpátky na vrchol bývalého profesionálního kick boxera a pak trojici dívek, které dorazily na casting jako boubelky a během tří měsíců se proměnily v pohledné, štíhlé a sebevědomé ženy “S páry to bude určitě zajímavé. Je to vlastně trochu jiná disciplína, protože i když se to nezdá, cvičit se svým partnerem je dost obtížné. Nemyslím fyzicky, ale psychicky. Naopak, když to sedne, dějí se zázraky. Těším se, až někomu v domácnosti rozpoutám peklo a otočím lifestyle o sto osmdesát stupňů,” směje se trenér Jakub Bína, jinak také rapper Jacob ze známé skupiny Skyline.

image

Konkurzu se mohou zúčastnit výhradně partnerské páry (kamarády nebereme) a to jak heterosexuální, tak homosexuální. Přihlášku s motivačním dopisem, údaji o váze a mírách a fotografiemi obou partnerů je třeba poslat do 30. června na email znv3casting@seznam.cz. Samotný casting proběhne v půlce července. Další informace budou postupně zveřejňovány na FB Zpátky na vrchol.

image

Ivana

Sdílet na sítích