Rubrika Komentáře serveru Novinky.cz nově v audio podobě

7. července 2014

image

Nejčtenější český zpravodajský server Novinky.cz přináší svým čtenářům další možnost, jak se dostat k zajímavému obsahu. Každý pátek si budou moci do svých mobilních telefonů stáhnout v audio podobě komentáře českých osobností a expertů k aktuálním tématům za uplynulý týden.

 Začátkem dubna 2014 spustil zpravodajský server Novinky.cz rubriku „Komentáře“, kde se čtenáři mohou dočíst zajímavé postřehy předních osobností k tématům, které hýbají českými, ale i světovými médii. Své názory zde již uveřejnili například Václav Klaus ml., Jiří Pehe, Antonín Rašek, Jan Ludvík, Miloš Balabán, Patrik Nacher a další.

image

Ve spolupráci se serverem Audioteka.cz budou tyto komentáře nově zdarma dostupné také v audio podobě. Každý pátek odpoledne si je uživatelé budou moci stáhnout buď do svých mobilních telefonů přes aplikaci „Audioteka“, která je dostupná na všech mobilních platformách, nebo do svých počítačů ve formátu MP3.

image

„Komentáře expertů jsou pro čtenáře určitě zajímavým zdrojem informací. Bohužel je pro jejich délku často nestihnou přečíst až do konce. Díky audio podobě si je budou moci vychutnat při cestě tramvají nebo třeba při řízení automobilu, a dohnat tak to, co během týdne nestihli,“ řekl Norbert Gulevič, produktový manažer serveru Novinky.cz.

image

Kuba

Sdílet na sítích