Zpevněte vztah i tělo a vraťte se zpátky na vrchol

18. srpna 2014

image

Láska možná hory přenáší, ale moře tuku odradí dřív nebo později každého. A zázračná dieta slibující během týdne pětikilový úbytek, který nebude vykoupen dvojnásobně, neexistuje. Profesionální trenér, pod jehož vedením zmizí nevzhledné faldy jednou pro vždy, ano. Jmenuje se Jakub Bína a právě teď hledá dva páry do třetí série úspěšné reality show internetové televize Stream.cz Zpátky na vrchol.

Změnit svůj život od základu a přihlásit se do nové řady pořadu, který bude internetová televize Stream.cz vysílat od října letošního roku, mohou partneři, ale také dvojice kamarádů, spolužáků nebo kolegů. „Zpátky na vrchol 3 nebude jen o hubnutí. Nespokojenost s vlastním tělem s sebou často přináší i duševní nepohodu. Budu se proto snažit vrátit páry nejen na vrchol jejich fyzických, ale i psychických sil,“ říká Bína, který je doma nejen v posilovně, ale i na koncertních pódiích. S kapelou Skyline jako MC Jacob už několik let roztancovává davy fanoušků a tak o tom, jak čelit nástrahám nezdravého životního stylu, mnohé ví.image

„Nejde o to se urputně hlídat a bát se na čokoládu nebo půl litr piva jen pomyslet. Důležité je vytvořit si zdravý vztah ke sportu a najít rovnováhu mezi energií, kterou člověk přijímá a vydává,“ dodává Jakub, podle kterého bude soutěžícím odměnou nejen úbytek kilogramů, ale také únavy, špatné nálady a nedostatečného sebevědomí. Vítězný pár bude za své tří měsíční snažení po zásluze odměněn také internetovou televizí Stream.cz. Za námahu vynaloženou třikrát týdně během tříhodinových tréninků ho čeká pohádková výhra.

Společnou fotku v plavkách a motivační dopis mohou zájemci posílat do soboty 30. srpna na e-mail znv3casting@seznam.cz.

Účinné cviky a rady týkající se správné výživy sledujte už nyní na FB pořadu, cestu dvou párů zpátky na vrchol pak od října na Stream.cz.

image

Eva

Sdílet na sítích