Restartujte svůj život s motivačním diářem koučky Lenky Černé

17. října 2014

„Doplním si vzdělání, přestanu se trápit, začnu pravidelně cvičit, skoncuju s kouřením, už od příštího týdne, měsíce, roku…“ Kdo by tahle předsevzetí neznal?! Jak se ale blíží datum osudného zlomu, odhodlání vyprchává a v den „D“, v lepším případě pár dní poté, berou za své. Vyvarovat se dalšího neúspěšného pokusu pomůže nový motivační diář RESTART 2015 profesionální koučky Lenky Černé. S pomocí přehledného kalendáře s praktickým návodem, jak rozvíjet svůj osobní růst, si uspořádáte nejen svou každodenní agendu, ale i životní priority.

image

Pro koučku a mentorku Lenku Černou je pomáhat lidem cítit se lépe víc než povoláním. Proto se snaží nacházet stále nové metody, jak toho docílit, a kromě veřejných přednášek a workshopů motivuje ke změně diváky internetové televize Stream.cz, kde její pořad s názvem Restart života průměrně sleduje čtvrt milionu lidí. Tou zatím poslední je diář RESTART 2015.image

Přehledný plánovač s podtitulem „Motivační diář, který změní váš život“ by měl sloužit všem, kteří na sobě chtějí pravidelně pracovat v oblasti osobního růstu i zdraví. Pro každý týden je charakteristické určité téma, například první lednový týden nese název „Můj první krok ke změně“, a čtenář v něm získá praktický návod, jak na sobě pracovat z hlediska psychické pohody, dostane základní informace k tématu, stanoví si úkoly a na konci týdne je vyhodnotí. A protože na cestě k celkové spokojenosti není radno podceňovat ani stav tělesné schránky, nechybí ani užitečné rady k vylepšení fyzického zdraví. A na chvíle, kdy by snad víra a optimismus slábly, je připraven motivační citát.

Motivační diář RESTART 2015, který vychází ve spolupráci s internetovou televizí Stream.cz, lze zakoupit za doporučenou cenu 299 korun na Alza.cz nebo ve vybraných knihkupectvích.

O Lence Černé

Více než 14 let se zabývá osobním růstem, koučinkem a mentoringem. Je zakladatelkou Školy pro ženy a majitelkou privátních klinik PURE CLINIC v Praze a Brně. Pravidelně přednáší pro veřejnost, pořádá workshopy i víkendové pobyty, vydala dvě motivační audio CD a DVD. Je autorkou pořadu Restart života, jehož premiérové díly můžete sledovat každé pondělí na internetové televizi Stream.cz.image

Pořad Restart života můžete sledovat na Streamu nebo se stát jeho fanouškem na Facebooku.

image

Eva

Sdílet na sítích