Internetové televizi Stream.cz roste počet zhlédnutí, v říjnu se nejvyššímu počtu těšil nový pořad Temná zóna

24. listopadu 2014

image

Internetová televize Stream.cz zaznamenala v říjnu další nárůst sledovanosti. Počet zahájených přehrání vzrostl v porovnání s předchozím měsícem o více než milion na stávajících 30 547 004.

K tomuto číslu výrazně přispěly stálice programového schématu, mezi něž patří autorský seriál moderátora a novináře Pavla Zuny Slavné dny, který se v první desítce nejsledovanějších pořadů objevuje hned třikrát. Největšímu diváckému zájmu, a to 318 823 zhlédnutí, se těšil v pořadí již 169. díl s podtitulem Den, kdy automobil překonal rychlost zvuku (15. říjen).
Do první trojice divácky nejúspěšnějších pořadů se dostal i publicistický magazín Fenomén, v němž se Karol Vrbasová zabývá zajímavými úkazy, jedinci a skupinami, aktuálními i nadčasovými událostmi a veškerým dění, které hýbe společností. Největšího počtu přehrání se dočkala 293. epizoda Svatba – Smysl života, nebo zbytečnost?, bylo jich 375803.TOP 10 divácky nejúspěšnějších pořadů ale vévodí zcela nový seriál Temná zóna o bezejmenných hrdinech současnosti. Jeho autor a moderátor Mirek Vaňura se již řadu let pohybuje v prostředí policie, armády, hasičů, lékařů a mnohých dalších, jež mají záchranu lidských životů a řešení zločinů v náplni práce. Ti před kamerou popisují chvíle, při nichž mrazí, a které dokumentují nikdy nezveřejněné záběry. Úvodní díl s názvem Dálniční policie má na svém kontě 375 919 přehrání. image

image

Eva

Sdílet na sítích