Novinky.cz rozšiřují svoji nabídku audio zpráv o podcasty

10. listopadu 2014

image

Během letních prázdnin připravil zpravodajský server Novinky.cz pro své čtenáře možnost poslechnout si obsah rubrik „Stalo se“ a „Komentáře“ v audio podobě. Nyní nově přichází s možností pohodlného odebírání audio zpráv a audio komentářů z podcastů. Zájemcům o čtené zpravodajství ze serveru Novinky.cz tak odpadne povinnost myslet na včasné stáhnutí zpráv a budou si moci novinky vychutnat opravdu kdekoliv.

„Chceme lidem maximálně zjednodušit přístup nejen k dennímu audio zpravodajství, ale také ke komentářům předních osobností popisujících témata, jež hýbou českými i světovými médii. Pokud mají ve svém telefonu či počítači nainstalovanou podcastovou čtečku, mohou si každý den od 13:00 poslechnout aktuální události a každý pátek pak komentáře osobností,“ řekl Norbert Gulevič, produktový manažer Novinky.cz.
image

Už nyní si posluchači mohou stahovat podcast rubriky „Stalo se“ a podcast „Komentářů“ (ty lze také nalézt na službě Audiotéka.cz). Seznam.cz myslel také na majitele operačních systémů iOS, kteří naleznou oba zmíněné podcasty na iTunes.

image
Kuba

Sdílet na sítích