Mobilní aplikace Seznam.cz Email umí přepínat mezi účty na jedno kliknutí

25. června 2015

Ode dneška je pro Android aplikaci Seznam.cz Emailu připravena ke stažení aktualizace, která umožní lidem procházet poštu z více účtů na jediné kliknutí. Další schránky si uživatel přidá jednoduše pod tlačítkem Složky.

Aktualizace aplikace Seznam.cz Email přináší všem lidem, kteří využívají více emailových schránek, možnost přepínat mezi nimi v rámci jediného přihlášení. Odpadá jim tak nutnost neustálého kolotoče odhlašování a přihlašování. Pod tlačítkem Složky v levém horním rohu displeje si pomocí volby „Přidat účet“ připojí všechny schránky, jež chtějí sledovat. Pro přepínání mezi schránkami stačí na požadovaný účet kliknout. Tučně označený je ten, který je právě aktivní.

image

Všechny účty zůstanou samozřejmě propojené i v případě, že se člověk z aplikace odhlásí. V okamžiku, kdy dorazí email na libovolnou z propojených schránek, zobrazí se v telefonu notifikace tak, jak jsou lidé zvyklí dosud. Notifikace je společná pro všechny účty. Zbývající funkce, jako je možnost stažení všech emailů do off-line režimu či zabezpečení aplikace PIN kódem, zůstávají beze změny.

image

V současné době aplikaci Seznam.cz Email, která byla nedávno veřejností vybrána jako Novinka roku v soutěži Mobilní aplikace roku, využívá téměř 600 000 uživatelů s operačním systémem Android. Mnoho z nich si tuto funkci přálo, proto jim ji Seznam.cz Email přináší jako prvním. Práce na aktualizaci pro iOS a Windows Phone už finišují a jejich příznivci budou moci spravovat všechny účty na jednom místě již brzy.

Aktualizace je k dispozici ke stažení na následujícím odkazu: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.seznam.email

David

Sdílet na sítích