Stream.cz uvede na podzim nový seriál Autobazar Monte Karlo

27. července 2015

Spolupráce internetové televize Stream.cz a společnosti Negativ pokračuje. Po úspěchu politické satiry Kancelář Blaník, jejíž třetí sérii završil speciální díl Selfíčko s Gerem premiérově promítaný na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary, připravují společně další sitcom. Nový komediální seriál vzniká pod režisérskou taktovkou Jana Prušinovského a Stream.cz jej pod názvem Autobazar Monte Karlo uvede na podzim letošního roku.

Děj dvanácti dílů Autobazaru Monte Karlo, jak samotný název napovídá, se odehrává v provinčním autobazaru, ze kterého se Petr Čtvrtníček coby podnikavý majitel Karel Čížek snaží udělat prosperující podnik. Jeho svérázným prodejním technikám přitom více či méně nečinně přihlíží dva zaměstnanci – mechanik Bóďa a asistentka Bublina v podání Jaroslava Plesla a Lucie Polišenské. V dalších rolích se objeví Leoš Noha, Lenka Krobotová nebo Eva Nosálková, režie se ujal Jan Prušinovský. Po Marku Najbrtovi, Bohdanu Slámovi a Jaroslavu Fuitovi je tak režisér seriálů Okresní přebor, Čtvrtá hvězda nebo sociálního dramatu Kobry a užovky dalším z oceňovaných tvůrců, který je podepsán pod internetovým seriálem.

image

Fotografie v tiskové kvalitě ke stažení ZDE (foto: Stream.cz) 

„Vzniku Autobazaru Monte Karlo předcházelo vyslechnutí řady těžko uvěřitelných historek vyprávěných samotnými zákazníky, přičemž nezřídka jsme jimi byli my sami. Nejbohatší zkušenosti má v tomto směru Petr Čtvrtníček, který už stihl vystřídat asi třicet aut, přičemž devětadvacet z nich byly ojetiny. Ta kódovaná hantýrka, triky a divadýlko se jen tak nevidí. Když se člověk dokáže povznést nad to, že je při nákupu zánovního vozu s největší pravděpodobností právě okrádán, náramně se u toho pobaví,“ říká šéfproducent internetové televize Stream.cz Lukáš Záhoř a zároveň potvrzuje, že právě Autobazar Monte Karlo nahradí v podzimním programovém schématu populární politickou satiru.

„Po třech sériích Kanceláře Blaník jsme se s tvůrčím týmem dohodli na podzimní pauze a pokračování čtvrté řady od začátku příštího roku. Současně jsme ale přijali další seriálovou výzvu a pustili se s částí scenáristického týmu do nového sitcomu. Ačkoli jde o naprosto odlišný žánr než je Blaník, doufáme ve spokojenost a pobavení diváků a zároveň nás těší kontinuální spolupráce s internetovou televizí Stream.cz,“ dodává producent Milan Kuchynka.

Nový seriál Autobazar Monte Karlo uvede internetová televize Stream.cz v září letošního roku, sledovat dění okolo jeho natáčení ale můžete už nyní na Facebooku.

image

Fotografie v tiskové kvalitě ke stažení ZDE (foto: Stream.cz)

Sdílet na sítích