Dosáhněte úspěchu s motivačním diářem koučky Lenky Černé

16. října 2015

Ruku na srdce, kdo z nás by nechtěl něco ve svém životě změnit? Uskutečnit své plány a konečně dostudovat školu, dosáhnout ideální váhy nebo skončit s protivným zlozvykem… Ne vždy je to ale snadné. Odhodlání a energie se den po dni vytrácí, až se rozplynou docela. Tenhle scénář zná většina z nás. Je neklamným znamením toho, že je nejvyšší čas vzít otěže do svých rukou a dopřát si restart. Vyvarovat se dalšího neúspěšného pokusu vám pomůže již druhé pokračování motivačního diáře profesionální koučky Lenky Černé s názvem RESTART 2016.

Populární motivační diář je praktickým návodem, jak dosáhnout osobního růstu, uspořádat si priority a nenechat se zaskočit nečekanými situacemi. Koučka a mentorka Lenka Černá, známá z pořadu Restart života internetové televize Stream.cz, bere pomoc lidem jako své životní poslání. Její snaha, aby každý mohl docílit svých předsevzetí, ji dovedla k sepsání již druhého přehledného plánovače s podtitulem „Motivační diář pro každý den“.

image

Titulní strana diáře je v tiskové kvalitě ke stažení ZDE (foto: Stream.cz).

Motivační diář RESTART 2016 je průvodcem plným rad a inspirace. Nabízí nejen efektivní postup, jak posílit svou psychickou i fyzickou kondici, ale každý týden také konkrétní tipy, které přispívají ke spokojenosti v profesním i osobním životě. Jednotlivá doporučení z oblasti zdraví, práce, vztahů či financí, která doplňují recepty a detoxikační program zaměřený na posílení orgánů, jež jsou v danou část roku zatěžovány nejvíce, do sebe zapadají jako puzzle a pomáhají čtenářkám a čtenářům systematicky měnit jejich životní postoj.

image

Křest diáře RESTART 2016 – snímek v tiskové kvalitě ke stažení ZDE (foto Stream.cz).

O tom, že se nejedná o žádné polopravdy, ale o účinné metody, jak přehodnotit svůj dosavadní životní styl, svědčí řada pozitivních čtenářských ohlasů. „Diář mě naučil na nic nečekat a vážit si každého nového dne. Podařilo se mi změnit práci, restartovala jsem po letech svůj vztah a jsem znovu zamilovaná jako na začátku. Velkým bonusem je i ztracených pět kil,“ pochvaluje si knihu čtenářka Martina.

Motivační diář vychází ve spolupráci s internetovou televizí Stream.cz. K dostání je za doporučenou cenu 299 korun ve vybraných knihkupectvích a na Alza.cz.

image

Dalibor Gondík se stal nejen kmotrem diáře, ale před časem také klientem koučky Lenky Černé – snímek v tiskové kvalitě ke stažení ZDE (foto Stream.cz).

Facebook

www.restartzivota.cz
Restart života na Stream.cz


O Lence Černé
Více než 14 let se zabývá osobním růstem, koučinkem a mentoringem. Je zakladatelkou Školy pro ženy a majitelkou privátních klinik PURE CLINIC v Praze a Brně. Pravidelně přednáší pro veřejnost, pořádá workshopy i víkendové pobyty, vydala dvě motivační audio CD a DVD. Je autorkou pořadu Restart života, jehož premiérové díly můžete sledovat každé pondělí na internetové televizi Stream.cz.

image
Sdílet na sítích