Mediální sebevražda byla jen hra! Kazma je zpět a přichází s show, která nemá v Česku obdoby

7. října 2015

Za poslední rok si Kazma Kazmitch vysloužil status mediální mrtvoly. Kdysi postrach všech celebrit a nezvladatelný moderátor populární ONE MAN SHOW se stáhl do ústraní. Teď vyšlo najevo, že se jednalo o promyšlený plán. „Potřeboval jsem si prostě trošku srovnat priority, všechny ty večírky, fanoušci, drogy a nalitý coury, co se s vámi chtějí vychrápat jenom proto, že máte prachy a jste slavnej… Je tohle skutečně to, co chceš v životě dělat?,“ bilancoval během své cílené mediální sebevraždy. A má konečně jasno!

Poslední epizodu ONE MAN SHOW natočil Kazma v říjnu loňského roku. Pak se po něm slehla zem. Na výzvy fanoušků dožadující se pokračování oblíbeného pořadu, jehož díly přesahovaly v dobách moderátorovy největší slávy milion zhlédnutí, nereagoval, společenského i virtuálního života se stranil. Kdysi největší rebel českého internetu zkrotl. Nyní se ukázalo proč…

image

Nová ONE MAN SHOW začíná na internetové televizi Stream.cz už 14. října  (zdroj: Stream.cz – v tiskové kvalitě ke stažení ZDE)

„Šest let jsem ze sebe veřejně dělal šaška a budu ho klidně dělat dál. Protože tohle je to, pro co dejchám, a tohle je to, co miluju. Můj život je ONE MAN SHOW, a pokud si až doteď někdo myslel, že už jsem se na to vybod a dělám v supermarketu na kase, tak se mýlil. Dělám tam jen o víkendu. Přes tejden jsem makal na naší tajné základně, ze který budu od teď společně se svojí bandou zlosynů ovládat tenhle svět,rekapituluje s nadsázkou sobě vlastní uplynulých 365 dní Kazma a plánuje se postarat o pořádné pozdvižení.

image

Kazma se svou bandou zlosynů (zdroj: Foto pro Stream.cz Matěj Sládek – v tiskové kvalitě ke stažení ZDE)

„Na dětskou tapetu a talkshow zapomeňte! Teď se budou dít velký věci a nebude to žádná studiovka. Budeme vyrážet do terénu do vopravdovýho světa a všechno, co na Streamu uvidíte, bude pravda. Už 14. října začne ta největší show na českým internetu. Nic podobnýho, tady nikdy nikdo neudělal. Tohle bude velkej průser,“ slibuje divákům internetové televize Stream.cz megalomanský návrat Kazma. A o tom, že je pro něj připraven udělat cokoliv, není pochyb. 

image

Tajná základna (zdroj: Foto pro Stream.cz Matěj Sládek – v tiskové kvalitě ke stažení ZDE)

image

Kazma Kazmitch (zdroj: Foto pro Stream.cz Matěj Sládek – v tiskové kvalitě ke stažení ZDE)
 

Eva Albrechtová
Specialistka komunikace

image
Sdílet na sítích