Tahle pohledná blondýnka změnila Daliboru Gondíkovi život

19. října 2015

Neuvěřitelné proměny Dalibora Gondíka si nelze nevšimnout. Již několik let na sobě tvrdě dře a je to znát. Co ale vidět není, je skutečná příčina této proměny. Má ji na svědomí žena! Jedná se o půvabnou blondýnku Lenku Černou známou z internetové televize Stream.cz. Ta ukázala sympatickému pětačtyřicátníkovi cestu k lepšímu fyzickému i psychickému zdraví a tím mu kompletně změnila život. Nyní koučka, která považuje pomoc lidem za své životní poslání, vydává již druhý motivační diář RESTART. Na jeho slavnostním křtu nemohl Dalibor Gondík chybět.

Dalibor Gondík se netají tím, že před pár lety procházel, jak sám říká: „zvláštním obdobím“. Tehdy našel na internetu pozvánku do Školy pro ženy, která ho zaujala natolik, že se na její zakladatelku Lenku Černou obrátil s dotazem: „Proč není i pro muže?“ Slovo dalo slovo a populární moderátor se s pocitem, že prolomil pomyslnou bariéru a usedl na místo, kde do té doby sedávaly jen ženy, stal pravidelným návštěvníkem konzultací. Diář RESTART 2016 není tedy díky němu určen jen ženám, ale také mužům, kteří se chtějí ve svém životě posunout o krok dál.

image

Lenka Černá s kamarádem a klientem Daliborem Gondíkem (zdroj: Foto Stream.cz – v tiskové kvalitě ke stažení ZDE)

„Setkání s Lenkou mě dost ovlivnilo, skutečně mi restartovala život. Diář jako každodenní příručku pro všechny, kteří usilují o totéž, proto považuju za geniální nápad. Je pravda, že se v něm asi lépe najdou ženy, protože chlapi nebývají tak důslední, ale mě osobně moc baví,“ pochvaluje si Gondík.

image

Dalibor si nechal do svého diáře vepsat věnování (zdroj: Foto Stream.cz – v tiskové kvalitě ke stažení ZDE)

Sama autorka přitom dlouho hledala způsob, jak se o své zkušenosti a rady s okolím podělit co nejlépe. Nakonec, po různých úvahách o stolních kalendářích a aplikacích, vznikl loni nápad vytvořit motivační diář RESTART. „Letos jsem si s ním opravdu pohrála, udělala jsem ho jako takovou praktickou psychosomatickou příručku. Takže čtenáři se mnou mohou každý měsíc pracovat na nějaké potlačené emoci a zároveň pracovat i na daném orgánu, který je s tou emocí propojený. Takže mohou růst, jak osobnostně, tak i po zdravotní stránce,“ říká Lenka Černá a jedním dechem dodává, že se v žádném případě nejedná o přehled mouder.

image

RESTART 2016 pokřtili kromě Dalibora Gondíka také Lenčiny kolegyně a šéfproducent internetové televize Stream.cz Lukáš Záhoř (zdroj: Foto Stream.cz – v tiskové kvalitě ke stažení ZDE)

Diář je psán odlehčenou a příjemnou formou, navíc vše, co úspěšná koučka popisuje, má vyzkoušené sama na sobě. „Stoprocentně se řídím tím, co radím. Nikdy bych lidem neporadila nic, co nemám ověřené. Všechny ty techniky, ať už z hlediska zdraví nebo osobního růstu, vždycky nejdřív zkouším na sobě,“ uzavírá Lenka Černá, která se koučinku věnuje už čtrnáct let.

www.restartzivota.cz
Restart života na internetové televizi Stream.cz
Facebook

image

Koučka Lenka Černá (zdroj: Foto Stream.cz – v tiskové kvalitě ke stažení ZDE)

Sdílet na sítích