Kazma konečně ukázal, jak to bylo s falešným Jimem Carreym na Českém lvu

11. listopadu 2015

V novém díle ONE MAN SHOW se sice Kazma sám označuje za „mrtvou internetovou legendu“, zároveň ale dokazuje, že slova o jeho velkolepém comebacku nebyla jen frází. Pořad internetové televize Stream.cz, se kterým se po roce vrátil na scénu, totiž v Česku skutečně nemá obdoby. Všehoschopnému moderátorovi a jeho týmu se v něm podařilo udělat z neznámého mladíka třiapadesátiletou hollywoodskou hvězdu a dostat ji nejen do přímého přenosu tuzemské veřejnoprávní televize, ale i na stránky světových médiích. Pravda, jak to bylo s falešným Jimem Carreym a jeho účastí na Cenách České filmové a televizní akademie Český lev, konečně vychází najevo.

Měsíce příprav a hodiny záznamů dokumentující detailní plány, strategická jednání a realizaci největšího podvodu, kterým nežila jen tuzemská média, ale který obletěl celý svět, má na svědomí Kazma. Téměř tři čtvrtě roku po slavnostním vyhlášení 22. ročníku Cen České filmové a televizní akademie Český lev přiznal, jak to bylo doopravdy s dvojníkem Jima Carreyho. O čem se tehdy jen spekulovalo, odhaluje nový díl ONE MAN SHOW. A o tom, že se jedná o „největší show českého internetu,“ kterou třicetiletý moderátor avizoval, už není pochyb. Podařilo se mu totiž, jak sám oscarový režisér Jan Svěrák připustil, „dokonale a profesionálně napálit“ ty, pro něž je práce s iluzemi a triky denním chlebem – Českou filmovou a televizní akademii.

image

„Tvorby Jana Svěráka a českých filmařů si vážíme. Naší motivací není dělat z lidí idioty. Jen jsme chtěli ukázat, kam až je možné zajít. Oni dělají svoji práci dobře, má to jediný háček – my taky. A jak je vidět, můžete dokázat, co budete chtít. Stačí mít odvahu o tom snít, inteligenci vytvořit realistický plán a vůli dotáhnout to až do konce,“ říká Kazma, jehož mistrovský kousek ocenil i samotný Jim Carrey. Jeden z nejlepších komiků všech dob nezapřel smysl pro humor ani v soukromí a o geniálním podfuku informoval 14 milionů fanoušků, kteří ho sledují na sociální síti Twitter. A pobavit, to je, o co ve ONE MAN SHOW běží především.

image

Kazma (zdroj: Foto pro Stream.cz Matěj Sládek – v tiskové kvalitě ke stažení ZDE)

Eva Albrechtová
Specialistka komunikace

image
Sdílet na sítích