Kniha Vychytávky přináší tři desítky tipů, jak vlastnoručně vyrobit nápadité doplňky, originální dárky i praktické pomocníky

30. listopadu 2015

Milovníci dobrého jídla sledují na internetové televizi Stream.cz Romana Vaňka, vtipálci Tondu Blaníka, estéti Adama Gebriana a kreativní duše Áju Agnerovou. A právě usměvavá autorka pořadu Vychytávky teď vydává své nejlepší nápady knižně. Z bezmála stovky epizod, ve kterých diváky inspirovala, jak si zútulnit domácnost nebo nápaditě využít nepotřebné materiály, vybrala tři desítky originálních tipů a triků a podělila se s nimi ve stejnojmenné knize.

Áju Agnerovou baví tvořit, malovat, šít a dávat starým věcem novou podobu. Proto stále hledá nápady, jak vše obyčejné s trochou kreativity proměnit v neobyčejné a od jara 2014 se o ně dělí v pořadu Vychytávky. K tomu před rokem přibyly ještě Vychytávečky určené pro malé šikuly. Od té doby si oba seriály získaly početné publikum a na svém kontě mají přes dvanáct milionů zhlédnutí.

image

Titulní strana knihy Vychytávky (zdroj: Stream.cz – v tiskové kvalitě ke stažení ZDE)

Divácky nejoblíbenější tipy a triky, mezi něž patří třeba příborník z plechovek, světýlka z kelímků, domácí mýdlo či stojan na víno nyní vychází v knižní edici internetové televize Stream.cz pod názvem Vychytávky. V kapitolách tematicky rozdělených podle ročních období si přijdou na své všichni, kdo rádi jednoduše a levně vylepšují svůj domov a zahradu nebo neotřelým způsobem tvoří dekorace, dárky či tematickou výzdobu. Nechybí návody, při nichž mohou přiložit ruce k dílu malí nezbedové a pomoci třeba s vánoční výzdobou.

image

Jedna z Vychytávek – Šumivé koule (zdroj: Stream.cz – v tiskové kvalitě ke stažení ZDE)

„Někdy stačí drobnost vyrobená z lásky, aby se vám samotným dostalo to nejdůležitější, a tím je vřelý úsměv okolí,“ říká Ája Agnerová. Dodejte si proto odvahy, obrňte se trochou trpělivosti, dobrou náladou a vrhněte se na tvoření spolu s ní. Tři desítky nápadů, které kniha Vychytávky přináší, vám přinesou nejen radost, ale i užitek. Díky praktickému organizéru se vám v kabelce už nikdy nezamotají USB kabely a sluchátka tak, že je nebudete moci rozmotat, s vlastnoručně vyrobenými dotekovými rukavice vám při psaní smsek nebudou mrznout ruce a o originální dárky pro své blízké budete mít jednou provždy také postaráno.

image

Jedna z Vychytávek – Světýlka z kelímků (zdroj: Stream.cz – v tiskové kvalitě ke stažení ZDE)

Knihu Vychytávky lze zakoupit za doporučenou cenu 369 korun exkluzivně na Alza.cz.

TIP: Všechny díly pořadu Vychytávky lze přehrát kdykoli a kdekoli také prostřednictvím aplikace Stream.cz na mobilech, tabletech nebo Smart TV. Premiérové díly jsou ke zhlédnutí na internetové televizi Stream.cz každý pátek.

Facebook
Instagram

Knihu Vychytávky Áji Agnerové pokřtily (zleva) herečka Ivana Jirešová, dramaturgyně Monika Kopečná a Česká Miss 2009 Iveta Vítová (zdroj: Stream.cz – v tiskové kvalitě ke stažení ZDE)

image

Autorka knížky a pořadu Vychytávky Ája Agnerová (zdroj: Stream.cz – v tiskové kvalitě ke stažení ZDE)

Sdílet na sítích