Internetová televize Stream.cz uvede čtvrtou řadu seriálu Kancelář Blaník, začne na silvestra

21. prosince 2015

Legendární Tonda Blaník hlásí po půlroční pauze návrat. Na první díl nové řady oblíbené politické satiry, která vzniká v koprodukci internetové televize Stream.cz a společnosti Negativ, se mohou diváci těšit už ve čtvrtek 31. prosince. Osazenstvo seriálové Kanceláře Blaník zůstane neměnné, na scéně se znovu objeví Marek Daniel coby lobbista Tonda, jeho asistent Žížala v podání Michala Daleckého i sekretářka Lenka, kterou hraje Halka Třešňáková. To vše opět v režii Marka Najbrta. V pořadí čtvrtá série bude mít 14 dílů. Jednotlivé epizody budou již tradičně ke zhlédnutí v pátečních předpremiérách na facebookové stránce seriálu, od soboty pak kdykoli na internetové televizi Stream.cz.

Fanoušci politické satiry Kancelář Blaník se konečně dočkali. Legendární lobbista Tonda Blaník (Marek Daniel) je zpět a chystá se se svým týmem spolupracovníků, asistentem Žížalou (Michal Dalecký) a sekretářkou Lenkou (Halka Třešnáková) znovu úřadovat. A o tom, že ve čtrnácti nových dílech nebude mít seriálové trio o neřešitelné situace nouzi, není pochyb. Stejně jako o tom, že s kontakty na správných místech je bezvýchodnost takových stavů relativní.

image

Fotografie v tiskové kvalitě je ke stažení ZDE (foto: Nikolas Tušl)

„Tvůrčí pauza nám prospěla, možnost aktuálně se vyjádřit k dění v naší politice sice chyběla, ale měli jsme aspoň čas popřemýšlet o posunu blaníkovských postav a můžu naznačit, že živé jsou nejen kauzy, ale i Tonda, Lenka a Žížala,“ říká producent Milan Kuchynka ze společnosti Negativ.

„Věřím, že návrat Kanceláře Blaník do vysílání uvítají nejen diváci, kterým přinese nezkreslený pohled na současné politické dění v Česku, ale i politici. Těm 31. prosince epizodou Tony is back oficiálně končí půlroční prázdniny a následujících čtrnáct týdnů budou mít o zábavu postaráno,“ dodává s nadsázkou šéfproducent internetové televize Stream.cz Lukáš Záhoř.

Seriál Kancelář Blaník můžete přehrát kdekoli a kdykoli (i offline) také prostřednictvím aplikace Stream.cz v mobilech, tabletech a Smart TV. Aktuální komentáře, informace ze zákulisí a novinky najdete na Facebooku či Twitteru Tondy Blaníka.

Kancelář Blaník – 4. série
producenti: Milan Kuchynka – Negativ, Lukáš Záhoř – Stream.cz
hrají: Marek Daniel, Halka Třešňáková, Michal Dalecký a další
scénář: Robert Geisler, Tomáš Hodan, Jan Bartes, Marek Najbrt, Benjamin Tuček
režie: Marek Najbrt
kamera: Jan Baset Střítežský, Havel Parkán, Nikolas Tušl
střih: Michal Hýka
zvuk: Jan Štindl
kostýmy: Michaela Daniel Huffsteter
produkce: Pavel Vácha
obrazová postprodukce: MAT FILM RESORT
vše ostatní: Pavel Borovička, Carolline Damiánová
poděkování: Cabani, Soundsquare, RUR, SPN
casting: Kateřina Oujezdská, Maja Hamplová – KO Casting
hudba: MIDI LIDI

Eva Albrechtová
Specialistka komunikace

image
Sdílet na sítích