Kazma hazarduje se zdravím i se životem

13. ledna 2016

Jeden z nejkontroverznějších mužů českého showbyznysu, Kazma, lehkovážně hazarduje se životem. Za všechno přitom může další proslulý vtipálek, kterým není nikdo jiný než hollywoodský herec Jim Carrey. V médiích se jeden čas dokonce spekulovalo o tom, že se slavný hollywoodský herec stane hvězdou 22. ročníku Cen České filmové akademie Český lev. Nakonec se ukázalo, že šlo o největší český podvod, který obletěl planetu. Tímto činem se podařilo Kazmovi napálit takřka celý svět. Nyní o sobě dává neohrožený moderátor opět vědět. Může nás Kazma ještě překvapit?

Hvězdu internetové televize Stream.cz inspirovala k absolutně šílenému činu právě legendární komedie Yes Man, která byla přesně před sedmi lety uvedena na plátna českých kin. Kazma následoval svého oblíbence a po jeho vzoru se rozhodl na všechno říkat ANO a přijal tak životní výzvu.

Český Yes Man nikdy nešel vyšlapanou cestou a díky nápaditosti jeho vlastního týmu, který mu za jeho zády zinscenovat cestu kolem světa za deset dní, si dobrodružství s Kazmou užily i miliony diváků. Charismatický mladík už předčil všechny naše očekávání a představy. „Nevím, jestli bylo šílenější vyspat se s prostitutkou, která měla penis, nebo kupovat všemožné drogy v zemi, kde je za to trest smrti. Nejšílenější podle mě bylo to celé vůbec hecnout a prožít. Obletět za 10 dní dokola celý svět jen v tom, co máte zrovna na sobě a říkat po cestě na všechno jen “ANO”, to bylo komplexně to nejšílenější,“ dodává Kazma, který i přes svůj ohromný strach z lítání tuto výzvu přijal.

Kazma se svým týmem (zdroj: Foto pro Stream.cz Matěj Sládek – v tiskové kvalitě ke stažení ZDE)

Není snad nic, co by tenhle muž nedokázal pokořit. Dokáže nás však ještě něčím překvapit? Co chystá Kazma dál? „V tomto roce bude pokračovat druhá série ONE MAN SHOW v duchu, který jsme nastínili v posledních měsících. Půjdeme za hranu všeho, co jste dosud mohli v médiích vidět a nezastavíme se před ničím. Držíme koncept “no concept show”, nikdy nebudete vědět, co se v příštím díle odehraje a kdy se třeba právě vám objevíme za zády. Jediné co chceme, abyste věděli je to, že to bude vždycky velkej nářez,“ prozrazuje své plány všehoschopný moderátor.

Kazma jde ve své show za hranice všeho, co jste dosud mohli v médiích vidět a nezastaví se před ničím  (zdroj: Foto pro Stream.cz Matěj Sládek – v tiskové kvalitě ke stažení ZDE)

Sdílet na sítích