Stream.cz nově nabídne divákům zahraniční seriály a filmy

1. února 2016

Internetová televize Stream.cz rozšiřuje nabídku svých pořadů. K prvním letošním novinkám z původní produkce, ke kterým patří čtvrtá řada reality show Zpátky na vrchol, populárně-naučné týdeníky Svět zítřka a Tisíce lidí zajímá nebo premiérové díly oblíbeného Jídla s.r.o. (start 3. února), přibydou kultovní britské seriály Červený trpaslík, Naprosto dokonalé, Jak nežít svůj život a Malá Velká Británie. Zahraniční obsah obohatí v průběhu února také čtyři úspěšné filmy z minulých ročníků festivalu Jeden svět.

Na sitcomy z produkce BBC, jež si získaly miliony diváků po celém světě, zakoupila internetová televize Stream.cz půlroční licence přímo od britské veřejnoprávní televize. Tuzemští diváci je uvidí vůbec poprvé najednou, zdarma, legálně a s českým dabingem. Od 1. února do 30. července se tak mohou bavit u všech 32 epizod komediální série Naprosto dokonalé (Absolutely Fabulous), 19 epizod Jak nežít svůj život (How Not to Live Your Life) a 52 epizod Červeného trpaslíka (Red Dwarf), které od 31. března do 30. září doplní zbylých 9 epizod posledně jmenované sci-fi parodie a 22 epizod Malé Velké Británie (Little Britain).

image

Fotografie v tiskové kvalitě ke stažení zde (zdroj: Stream.cz)

„Původní hrané sitcomy patří na Streamu nejen k nejpopulárnějším, ale v našich aplikacích také k nejsledovanějším. Hledali jsme proto pro diváky tvorbu, která by byla svým způsobem blízká Kanceláři Blaník a Autobazaru Monte Karlo. Našli jsme ji právě na BBC, a to jak v legendárním Trpaslíkovi, tak neméně zdařilých a v Česku dosud pouze okrajově známých Jak nežít svůj život, Naprosto dokonalé a Malé Velké Británii. Neznamená to nicméně, že bychom usilovně nepracovali také na dalších vlastních seriálech,“ vysvětluje Lukáš Záhoř, šéfproducent internetové televize Stream.cz.

Kromě britských seriálů uvede Stream.cz v průběhu února bezplatně také čtyři úspěšné snímky z minulých ročníků Jednoho světa, největšího lidskoprávního filmového festivalu na světě, jehož je internetová televize i letos partnerem. Jedná se o investigativní dokument O trhu s orgány, drama Banány na pokračování, které získalo ocenění na 14. ročníku v kategorii Máte právo vědět, zneklidňující sondu dánského filmaře Miki Mistratiho  Podezřelá čokoláda a humorný, přitom ale mrazivý film Ti druzí, poukazující na ničivé dopady turistického ruchu na život tradičních komunit.

image

Vizuál v tiskové kvalitě ke stažení zde (zdroj: Jeden svět)

Eva Albrechtová
Specialistka komunikace

image
Sdílet na sítích