Reality show Zpátky na vrchol má vítěze

14. dubna 2016

Reality show Zpátky na vrchol po čtrnácti týdnech skončila. Dovolenou za 100 000 korun vyhrála jednohlasně Lucie Dvořáková, kterou hlasování poroty spolu soutěžících dohnalo skoro až k slzám. Jestli si myslíte, že poslední soutěžní den si pětice finalistů užívala pohodu, hluboce se pletete. Ještě před závěrečným rozsudkem si všichni prošli náročnou industriální opičí dráhou. Podobnou si zkusili již na začátku soutěže, ale tentokrát jim to trenér Jacob pěkně osolil a ani trochu je nešetřil.

image

Finálová pětka napjatě čeká na instrukce ke svému poslednímu soutěžnímu úkolu (foto Stream.cz – v tiskové kvalitě ke stažení zde).

Odhodlání, touha po vítězství, píle a disciplína. To a ještě mnohem víc stojí za úspěchem Lucky, která se stala vítězkou čtvrté série reality show internetové televize Stream.cz Zpátky na vrchol. Po několika měsících dřiny, odříkání a zklamání se Lucie dočkala kýžené odměny, zájezdu do Indonésie v hodnotě 100 000 korun. Boj vítězky nebyl vůbec jednoduchý, a to hlavně z toho důvodu, že nastoupila do rozjetého vlaku a přidala se k ostatním soutěžícím až o měsíc později. Ani v období čekání ale nelenila, pracovala na sobě a věřila, že se jí jako náhradnici podaří do soutěže přece jen dostat. Sen se stal skutečností. Poté, co jedna ze soutěžících svou účast v show vzdala, začala Lucie bojovat před zraky diváků. Během soutěže se vítězce podařilo zhubnout neuvěřitelných 15 kilogramů, zlepšit si fyzičku, znatelně vypracovat své tělo a zvýšit si sebevědomí. „Cítím se úplně perfektně, ale je mi líto, že soutěž už končí. Budou mi chybět nejen tréninky s Jacobem, ale i holky, se kterými jsem se tady hodně sblížila. Radost z vítězství ani nedokážu vyjádřit slovy.
A koho vezmu s sebou na dovolenou? Nejspíš se ke mně přidá máma a moje dvě sestry, bude to taková dámská jízda,
“ popisuje Lucie Dvořáková svoje pocity.

image

Vítězství Lucii Dvořákovou dojalo. Na dovolenou za 100 000 korun si vezme s sebou maminku a dvě sestry. (foto Stream.cz – v tiskové kvalitě ke stažení zde)

Spoustu nepřekonatelných zážitků si ze soutěže odnášejí i další bojovníci. Ondra se chystá na půlmaraton, Evelína dosáhla neuvěřitelných změn, vyrýsovala své tělo, zesílila a finální opičí dráhu zvládla s nejlepším časem. 

image

Nejrychlejší čas ve finálové opičí dráha měla stylistka Evelína (foto Stream.cz – v tiskové kvalitě ke stažení zde).

Alex se cítí jako nový člověk a naplno si užívá nejen nové figury, ale i znovu získané energie, která ho každý den doslova žene k lepším a lepším výkonům. Světlana toužila hlavně po lepší fyzičce, svalech a zdravém jídelníčku, i bez výhry odchází ze soutěže se skvělým pocitem. „Pro mě jsou vítězové všichni, co tady stojí. To, co tahle partička dokázala, stálo odhodlanost, kuráž, hodně sebezapření a toho si cením,“ uzavírá Jakub Bína, který soutěžící celou dobu provázel.

image

Jedním z úkolů závěrečné industriální opičí dráhy bylo táhnout několik metrů naložené auto (foto Stream.cz – v tiskové kvalitě ke stažení zde).

Sdílet na sítích