Letos v létě se budou vaše děti na cestách pohádkově bavit

Léto klepe na dveře a s ním také dovolené. Cesty do krajů zdejších i cizích ale nevedou vždy přímo a od cíle, který se zdál na dosah, nás dělí hodiny čekání na letišti, v koloně, na check-inu v hotelu… Čekání, které je pro dospělé náročné a pro děti nekonečné. V takových chvílích všichni ocení mobilní aplikaci Pohádky. Ta nově nabízí pořady stejnojmenného dětského kanálu internetové televize Stream.cz i bez připojení k internetu. A tak se malí nebudou nudit a velcí si zoufat, že jejich potomci zlobí.

Ucpaná dálnice, zpožděný let a dítě, které se začíná nudit. To je noční můra každého rodiče. Vyčerpali jste už všechny nápady, jak svého andílka zabavit a přesto řádí jako ďábel? Ještě není vše ztraceno. Blížící se pohromě lze zabránit několika kliknutími. Stačí si z Google Play, App Store nebo Windows Store zdarma stáhnout aplikaci Pohádky. Ta funguje nově na mobilech a tabletech s operačními systémy Android a Windows také offline, takže slabý signál nebo omezený datový roaming nejsou při sledování dětských pořadů internetové televize Stream.cz překážkou.

image

Obrázek aplikace Pohádky je v tiskové kvalitě ke stažení zde (zdroj: Stream.cz)

O pozornost malých diváků se za všech okolností i každého počasí, zkrátka kdykoli a kdekoli uchází populární Krteček, svérázná dvojice kutilů Pat a Mat, klučičí tandem Bolek a Lolek, LEGO® – Krátké filmy a další více než dvě desítky pořadů, mezi kterými nechybí ani ty z originální produkce internetové televize Stream.cz. K těm patří kreslené příběhy plné laskavého humoru, které vypráví svým podmanivým hlasem Josef Somr, minisérie Krasty a moucha, Akademií věd ČR oceněný pořad PokusiQ, kreativní Vychytávečky nebo ukolébavky v podání předních českých zpěváků a zpěvaček. A až se únavou zmožení nezbedové vyspí dorůžova, můžou se učit anglicky s Tomem a Kerim. Dětský obsah je navíc neustále obměňován, takže nehrozí, že se omrzí. Tak šťastnou cestu!

image

Ikona aplikace Pohádky je v tiskové kvalitě ke stažení zde (zdroj: Stream.cz)

Na Pohádky internetové televize Stream.cz se můžete dívat také v chytrých televizích, které se umí připojit k internetu. Stačí využít speciální aplikace pro televizory značek Samsung a LG nebo zbrusu novou aplikaci HbbTV Seznam.cz, díky níž najdete vysílaní mezi ostatními televizními kanály. Více se dozvíte zde.

image

Obrázek aplikace Pohádky je v tiskové kvalitě ke stažení zde (zdroj: Stream.cz)

Sdílet na sítích