Nikdy není pozdě na nový začátek! Začněte znovu s motivačním diářem RESTART 2017

22. srpna 2016

Kdo by občas nepotřeboval udělat za vším tlustou čáru, dobít baterky a restartovat se? Náročná práce, napjaté vztahy i hektický životní styl nás vysilují a my se cítíme bez energie, bez nálady, bez touhy zkoušet a zažívat nové věci. Tělo i mysl se hroutí vlivem oslabené imunity a totálního vyčerpání, což je neklamným znamením jediného – je nejvyšší čas na změnu. Změnu, na kterou nemusíte být sami. Praktického průvodce na cestě ke světlejším zítřkům sepsala již potřetí koučka Lenka Černá, známá z pořadu Restart života internetové televize Stream.cz. Její motivační diář RESTART 2017 je plný rad a tipů, jak najít ztracenou rovnováhu.

Životní koučka, mentorka a zakladatelka Školy pro ženy se specializací
na psychosomatiku a emoční programování se zabývá osobním rozvojem více než 14 let. „V posledních letech výrazně vzrostla spotřeba antidepresiv a jiných léků. Ve svém pořadu na Streamu i ve svých knihách se proto snažím ukázat lidem, že to jde i jinak, lépe. To, že se necítíme příjemně, není většinou tím, že bychom byli nemocní. Často jen nevíme, jak naložit se svým životem, neumíme si ho zařídit tak, abychom byli šťastní. Diář RESTART 2017 je pomocníkem, který nás vede k tomu, abychom negativním pocitům předcházeli,“ popisuje Lenka Černá v pořadí třetí vydání, které je díky řadě užitečných informací spíše než klasickým plánovačem originální knihou.

image

Přebal diáře RESTART 2017 je v tiskové kvalitě ke stažení zde (zdroj: Stream.cz)

Autorka ji rozdělila podle měsíců do dvanácti tematických celků, jejichž cílem je pomoci čtenářům k osobní a profesní spokojenosti. Tu, má-li být dlouhodobá, je třeba stavět na pevných základech, proto k zamyšlení a zastavení vedou dílčí týdenní doporučení. RESTART 2017 je zároveň návodem, jak očistit fyzické tělo i psychiku, deníkem a zápisníkem osobních úspěchů, pocitů a prožitků každodenního života. „Večer si diář vezmu a zapíšu si do něj, co jsem ten den cítila, co se mi podařilo, co mě potěšilo nebo naopak rozesmutnilo. Zaznamenávám si také, co jsem jedla nebo kolik jsem ušla kroků,“ říká Lenka Černá, která při psaní zúročila také své bohaté zkušenosti s meditací získané při studiu jógy.

Diář RESTART 2017 je cennou celoroční příručkou pro všechny, kteří chtějí udělat první krok k pohodovému a plnohodnotnému životu. V tom, že skutečně funguje, utvrzují zkušenou koučku reakce jejích diváků a čtenářů. „Se zpětnou vazbou jsem konfrontována téměř denně, ať už v souvislosti s pořadem Restart života, s předchozím vydáním diáře, nebo v rámci své praxe, a je pro mě mimořádně důležitá. Nedávno mi udělala radost slečna, která v nelehkém období objevila můj diář a s jeho pomocí v sobě našla sílu odrazit se ode dna. Díky své neobyčejné vůli a touze po změně obrátila svůj život k lepšímu a na podzim nastupuje sama do školy pro kouče. Aktéři takových příběhů jsou mými hrdiny a vědomí, že jim to, co dělám, pomohlo na jejich cestě ke spokojenosti, dává mojí práci smysl,“ prozrazuje nakonec zdroj své motivace Lenka Černá.

Diář RESTART 2017 vychází v edici Stream.cz a lze jej koupit exkluzivně na Alza.cz v předprodeji od 22. srpna za zvýhodněných 249 korun, od 16. září pak za 299 korun.

image

Fotografie koučky Lenky Černé je v tiskové kvalitě ke stažení zde (zdroj: Stream.cz)

Sdílet na sítích