Autobazar Monte Karlo se blýskne na stříbrném plátně

1. prosince 2016

Druhá řada populárního sitcomu Autobazar Monte Karlo s Petrem Čtvrtníčkem v hlavní roli jde do finále. Zatímco diváci internetové televize Stream.cz si na závěrečný díl musí počkat do pondělí 19. prosince, těm, kdo zamíří do kina Dlabačov, budou osudy seriálové trojice známé téměř o dva týdny dříve. Ve středu 7. prosince zde totiž proběhne jedinečná projekce všech jedenácti epizod, kterou uvede seriálový Kája Čížek osobně. Kromě celé druhé série včetně dvou dílů v exkluzivní předpremiéře bude k vidění ještě speciální sestřih ze zákulisí seriálu.

Děj Autobazaru Monte Karlo, jak samotný název napovídá, se odehrává v provinčním autobazaru, ze kterého se Petr Čtvrtníček coby vychytralý majitel Kája Čížek snaží udělat prosperující byznys. Ve snaze odvrátit krach podnikání neváhá při prodeji ojetin „holit jednoho makovce za druhým“. S větším či menším úspěchem mu při tom pomáhají jeho dva zaměstnanci, asistentka Bublina (Lucie Polišenská) a mechanik Bóďa (Jaroslav Plesl). A protože doba si žádá své, nezaostává ani povedené trio a místo stočených tachometrů nebo omlazovacích kúr sází na klientský servis a  propagaci.

image

Petr Čtvrtníček coby vychytralý majitel autobazaru Kája Čížek – foto v tiskové kvalitě ke stažení zde (zdroj: Stream.cz) 

Jak vypadá takový tunning v praxi uvidí návštěvníci kina Dlabačov, kde se ve středu 7. prosince od 20:00 uskuteční za účasti Petra Čtvrtníčka a tvůrců seriálu projekce všech jedenácti dílů včetně dvou posledních v exkluzivní předpremiéře. Vstupenky na pokračování úspěšného sitcomu, jehož první série překročila na internetové televizi Stream.cz deset milionu zhlédnutí, lze zakoupit v předprodeji za 100 korun nebo na místě za 150 korun.

Hrají: Petr Čtvrtníček, Jaroslav Plesl, Lucie Polišenská, Eva Nosálková Leinweberová, Lubor Šplíchal, Miki Křen, Leoš Noha, Martin Myšička, Jan Dolanský, Pavel Šimčík, Ondřej Bauer, Ivana Uhlířová a další
Režie: Andy Fehu
Scénář: Robert Geisler, Tomáš Hodan
Kamera: Jan Hubač
Střih: Lukáš Opatrný, Andy Fehu
Architekt: Jan Pjena Novotný
Kostýmní výtvarník: Ivan Stekla
Zvuk: Jan Kalužný
Hudba: Václav Drda, Libor Nejedlý & Drtikol
Producenti: Milan Kuchynka – Negativ, Lukáš Záhoř – Stream.cz

image

Kompletní sestava Autobazaru Monte Karlo – foto v tiskové kvalitě ke stažení zde (zdroj: Stream.cz)

Sdílet na sítích