Stream.cz před zimou divákům představil nový seriál v režii Milana Šteindlera, kontroverzní animovanou satiru a chystá pohádky pro nejmenší

28. listopadu 2017

Zimní večery se rozhodla internetová televize Stream.cz zpříjemnit svým divákům komediálním seriálem Krmelec u Muflona, který ojedinělým přístupem vypráví ne vždy slušné bajky pro dospělé. Uvedla také druhou řadu kontroverzního animovaného projektu Mrazivá tajemství a přichází s reportérským pořadem Dělníci duše. Online televize společnosti Seznam.cz ve svém programovém schématu nezapomíná ani na nejmenší, pro které chystá nové díly Příběhů z lednice.

Krmelec u Muflona

Od 22. listopadu mohou diváci sledovat Krmelec u Muflona, komediální cyklus novodobých bajek. Sociologická sonda do života zvířat v sobě spojuje výjimečné herecké obsazení spolu s ověřenými českými tvůrci zábavných námětů. Na seriálu se podílí tvůrci Kanceláře Blaník, konkrétně scenárista Robert Geisler a producent Milan Kuchynka. Režie se ujal autor České sody a kultovního cyklu Alles Gute Milan Šteindler. V hlavních rolích se divákům představí Pavel Liška, Tomáš Jeřábek a Pavel Šimčík jako Zajíc, Medvěd a Muflon.

„S nápadem přišli Robert Geisler a Milan Kuchynka, kteří navštěvují bistro U Veselé kozy a usoudili, že chování tamních štamgastů silně připomíná povahové rysy zvířat. Na základě odpozorovaných situací pak vytvořili autentickou paralelu odehrávající se ve zvířecím světě,“ říká Lukáš Záhoř, šéfproducent internetové televize Stream.cz.

Kromě zmiňovaných postav Zajíce, Medvěda a Muflona se v každém díle divák seznámí s dalšími mnohdy podivnými stvořeními žijícími v lese či na statku opodál. Atraktivní Slepici si zahraje Marie Doležalová, agresivního Vlka Kryštof Rímský, záletnického Hajného Ladislav Županič, Tchoře Jakub Žáček a fantasticky ztvárněnou Straku pak Simona Babčáková.

Samostatnou tiskovou zprávu týkající se seriálu, včetně fotek, naleznete zde.

Mrazivá tajemství

Po úspěšné první řadě Mrazivých tajemství, která mají více než 1,8 miliónů zhlédnutí, přišli tvůrci pseudodokumentárních příběhů s pokračováním. V osmi dílech odhalují vykonstruované historky plné chladnokrevných vrahů, manipulativních bestií, sexuálních deviantů či osob s disociálními rysy, které se ukrývají v příbězích troufale nazývaných pohádky, či dokonce v biblických námětech.

Samostatná tisková zpráva k Mrazivým tajemstvím.

Startují avizování Dělníci duše

Seriálovou tvorbu doplní již v září avizovaný reportážní cyklus Jakuba Klingohra Dělníci duše, který od 28. listopadu poodhalí život osob trpících duševními poruchami.

1.díl: Co se děje za zdmi psychiatrické nemocnice v Bohnicích

Nejmenší diváci dostanou před Vánoci večerníčkové Příběhy z lednice

Pokračování svých příběhů se v prosinci dočkají paprička Feferonka, buřtík Špekáček, Stará Paprika a další obyvatelé lednice. Hlas malým hrdinům i tentokrát propůjčí známý herec a zpěvák Jan Maxián. Příběhy z lednice tentokrát svedly dohromady scénáristu Roberta Geislera a tým animátorů pod vedením Tomáše Holuba, kteří díky kouzelné hře s fantazií a českým jazykem vytvořili další řadu animované pohádky. Malí diváci se mohou těšit každý den od 22. prosince na jeden nový příběh, a to až do konce roku.

Stream.cz lze sledovat bez čerpání mobilních dat

Nově mohou diváci s balíčky Stream On od T-Mobile a Vodafone Video Pass sledovat všechna videa a pořady ze Stream.cz, Seznam Zpráv i Pohádek ve svých mobilních telefonech bez obav o vyčerpání svých mobilních dat. Přehrávání videí od Seznam.cz se při zakoupení zmiňovaných balíčků u daných operátorů nezapočítává do datových limitů.

Sdílet na sítích