Televize Seznam chystá Korejský speciál

Hana Holubová 9. února 2018

Celoplošná televize internetové jedničky Seznam.cz připravila pro své diváky pořad o letošní největší sportovní události s názvem Korejský speciál. Od 9. února se mohou fanoušci sportu těšit každý den od 21:00 na studiový magazín nabitý zpravodajstvím, původními reportážemi a rozhovory se sportovci. Moderování se ujmou Tomáš Vzorek, Oliver Sálus a Lucie Hrdličková. Na webu Seznam Zpráv pak bude i kompletní výsledkový servis.

Korejský speciál nabídne divákům přehled výsledků českých reprezentantů, zajímavé rozhovory a témata a živé vstupy z míst, odkud v Česku lidé fandí našim reprezentantům.

„Průběžné výsledky her najdou lidé od rána během dne na Seznamu, proto jsme jim ve večerním speciálním pořadu chtěli nabídnout zábavné shrnutí čili exkluzivní hosty, rozhovory z dějiště a také speciální „zážitkové“ reportáže, které přiblíží, jak náročné dnešní disciplíny jsou,“ říká ředitel Televize Seznam Jakub Unger.

Každý den přivítají moderátoři ve studio speciální hosty jako například bývalé hokejové reprezentanty Dominika Haška a Petra Nedvěda, bývalou akrobatickou lyžařku Nikolu Sudovou, snowboardistu Jana Zajíce, návrhářky módní kolekce Veroniku Golovou a Mílu Krejčovou a mnoho dalších, nejen sportovních hostů.

Jednotlivé sportovní disciplíny divákům představí reportér Televize Seznam Petr Pravda, který si je zároveň vyzkouší na vlastní kůži. Sportovní magazín Korejský speciál pak bude 20. 2. zakončen dílem Best Of.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích