Seznam Zprávy mění svůj web. Hlavní stránku oživí proud aktualit, příspěvků reportérů i online přenosů

Hana Holubová 3. dubna 2018

Zpravodajský web společnosti Seznam.cz inovuje od 4. dubna svou podobu. K dosavadnímu hlavnímu obsahu – publicistickým pořadům, investigativním kauzám a autorským video reportážím – přibyde rychlé, neustále aktualizované zpravodajství. Úvodní stránka Seznamzpravy.cz se proto změní, nový formát Stalo se bude chronologicky zobrazovat kontinuální proud původních materiálů, aktuální ohlasy reportérů z terénu, krátká videa, textové zprávy či ohlasy a grafiky ze sociálních sítí. Web nabídne rovněž nové interaktivní online reportáže a vyzdvihne video názory uživatelů.

„Inovované Seznam Zprávy nám umožní, abychom jednotlivé informace nabízeli v časové ose a posílili tak rychlost a vnímání aktuálnosti zpravodajství. Nová podoba je první krok, již brzy nabídneme uživatelům například vylepšený zážitek při sledování videa, které je pro náš portál klíčové,“ říká Jakub Unger, ředitel divize Zpravodajství a TV.

Produktový manažer týmu Zprávy a TV Honza Průša dodává: „Nový web jsme připravili tak, aby byl maximálně rychlý, otevřený a umožňoval redaktorům reagovat na události okamžitě a prakticky odkudkoli. Mezi posty a články budeme navíc vkládat i nejzajímavější video názory našich čtenářů.“

Seznam Zprávy nabídnou v novém rovněž webové a mobilní online reportáže, kde mohou lidé minutu po minutě sledovat vývoj aktuálního dění. K velkým událostem a speciálním zpravodajským projektům budou vznikat rovněž microsite, první ukázkou je speciál Zvláštní vyšetřování k financování strany SPD.

Graficky se mění i stránka s autorskými pořady, která je v novém designu přehlednější.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích